Cardi B

 J M HAEDRICH/SIPA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
javni prekid

Ipak razvod: Reperica fanovima objavila da ostavlja nevjernog supruga

Američka glazbenica Cardi B u obraćanju obožavateljima uživo na društvenim mrežama dala je do znanja da se razvodi od repera Offseta s kojim podiže petero djece: dvoje zajedničke i njegovih troje iz prethodnih veza.

Američka glazbenica Cardi B u obraćanju obožavateljima uživo na društvenim mrežama dala je do znanja da se razvodi od repera Offseta s kojim podiže petero djece: dvoje zajedničke i njegovih troje iz prethodnih veza.

Čini se kako je jedna od najpopularnijih američkih reperica, 31-godišnja Cardi B u Novoj 2024. poželjela svježi privatni start i objavila da se razvodi od svog supruga, američkog repera Offseta. "Već neko vrijeme sam slobodna. Željela sam s vama to podijeliti i ranije, ali sada je pravi trenutak. U novu godinu želim ući svježa i vrlo sam znatiželjna i uzbuđena kako će to izgledati", izjavila je glazbenica koja s Offsetom ima dvoje djece. Već neko vrijeme kruže glasine da je Offset, koji iz prethodnih veza ima još troje djece, završio u krevetu sa svojom bivšom. Supružnici su gotovo istodobno prestali pratiti jedan drugog na društvenim mrežama, a Offset je zanijekao prevaru i rekao da se takve stvari među partnerima rješavaju razgovorom u četiri oka, a ne na društvenim mrežama.

Kako god, njihova veza turbulentna je, prepuna tajni i misterija od samog početka, pa je pitanja je li ovo znak njihova definitivnog kraja. Prohodali su u ljeto 2017., a vjenčali se u tajnosti na privatnoj ceremoniji 20. rujna iste godine. O tome nisu nikog obavijestili, a za javnost su upriličili zaruke na koncertu u Philadelphiji u listopadu, pa se za njihov brak saznalo tek kad je Cardi B. u travnju iduće godine objavila da je s njim trudna.

image

Cardi B i Offset razvode se nakon šest godina

TIZIANO DA SILVA - PIERRE PERUSSEAU/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

U međuvremenu je pjevačica posvojila sve troje Offsetove djece iz prethodnih veza, a njezin je dragi bio protagonist skandala u kojem ga je Celina Powell, njegova obožavateljica, navela kao oca svog djeteta koje nosi. Njezina trudnoća na kraju se pokazala lažnom.

U svibnju 2018. Offset je, pak, jedva preživio automobilsku nesreću u kojoj je smrskan njegov Dodge Challenger, a Cardi B. je u prosincu iste godine objavila da više ne žive zajedno jer je saznala kako ju je suprug tijekom trudnoće varao s drugima, uz ostale s modelom i repericom Summer Bunni, te djevojkom svog kolege, čije je umjetničko ime 6ix9ine. Bez obzira na sve ipak su se pomirili, a novi šok stigao je u rujnu 2020. kad je podnijela zahtjev za razvod braka, koji je već idućeg mjeseca povukla i ponovno se uselila Offsetu.

Da je ponovno trudna obožavateljima je objavila u lipnju 2021. za vrijeme nastupa benda svog supruga na dodjeli BET nagrada. Nakon što je izveo pjesmu "Straightenin", Cardi B je izašla na pozornicu i pridružila im se u izvedbi pjesme "Type S--.".

image

:Ljubav između supružnka cvala je lani na Pariškom tjednu mode

TIZIANO DA SILVA - PIERRE PERUSSEAU/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

U crnom bodiju ukrašenom dijamantnim detaljima i kamenčićima, prozirni dio oko trbuha otkrio je da je pjevačica u visokoj trudnoći. "Cardi B i Offset podarili su nam život - doslovno", našalila se voditeljica Taraji P. Henson tijekom televizijskog prijenosa uživo, a supružnici su u mnogim razgovorima isticali kako im je sreća njihove djece - najvažnija. Njihova kćer Kulture Kiari ove je godine proslavila peti rođendan, a sinčić Wave Set u rujnu je proslavio svoj drugi rođendan.

"Moja djeca moraju znati da ih Offset i ja nikad nećemo razmaziti i ispunjavati sve njihove želje. Iako odrastaju u imućnoj obitelji, želimo da nauče kako će u životu moraju potruditi i naraditi da bi nešto postigli. Tu priču smo svi prošli, a ljudi uče jedino iz vlastitog iskustva, vlastitih pokušaja i pogrešaka. To je preduvjet da odrastu i razviju se u dobre ljude", izjavila je Cardi B.

Linker
27. travanj 2024 22:07