Ida Prester i Ivan Peševski

 INSTAGRAM
VIKEND ZABAVA

Ida Prester sa suprugom kušala bučokremšnite, modno su se uskladili: "Majke mi, nije znao..."

Zagrebačka pjevačica i voditeljica vikend je provela radno na 19. Bučijadi u Ivanić-Gradu čije su glazbene zvijezde bili Halid Bešlić i Maja Šuput.

Zagrebačka pjevačica i voditeljica vikend je provela radno na 19. Bučijadi u Ivanić-Gradu čije su glazbene zvijezde bili Halid Bešlić i Maja Šuput.

Zagrebačkoj pjevačici i voditeljici Idi Prester Ivanić-Grad je nadomak ruke, svega pola sata vožnje od Zagreba, a ove je godine ondje prvi listopadski vikend provela - radno. Hiperaktivna Ida bila je voditeljica tradicionalne 19. Bučijade, na kojoj su ove godine hit bile bučokremšnite i praline od buča. Kako cijeli grad živi u znaku ove manifestacije, na svakom koraku su dekoracije od buča, a 19. Bučijada po posjećenosti i zabavi oborila je rekorde. U subotu je zvijezda večeri bio Halid Bešlić, dok je u nedjelju red pao na Maju Šuput.

Voditeljica je za tu priliku odabrala prigodnu narančastu haljinu, crvene čizmice i viseće šarene naušnice, a njezin suprug, beogradski poduzetnik Ivan Peševski, s kojim je u rujnu proslavila desetu godišnjicu braka, modno se s njom uskladio u majici boje senfa i narančastim kratkim hlačama.

image

Ida Prester bila je voditeljica manifestacije

PRESS

Uz središnju instalaciju od buča pozirali su zagrljeni i nasmiješeni, a u objavi uz zajedničku fotografiju na svom profilu na Instagramu Ida Prester je napisala: "Gospodin i gospođa Buča. Majkemi, slučajno nije ni znao kakva sam otišla raditi."

"Zaboravili ste povesti sinove, to bi bilo baš za njih", komentirali su njezini pratitelji aludirajući na mnoštvo sadržaja za djecu, koji na Bučijadi uključuju vožnju kočijom, igre, radionice i natjecanja u sportskom parku Zelenjak.

image

Na Bučijadi se možete provozati i kočijom

PRIVATNA ARHIVA

Više od 180 izlagača iz cijele Hrvatske predstavili su svoje proizvode, a među njima su na svoje došli i ljubitelji piva koji su mogli kušati pivo od buče. Svoje kulinarsko majstorstvo u prigodnom cooking showu pokazali su chefovi Melkior Bašić i Damir Tomljanović, a za posjetitelje je bila organizirana linija vlakom Bučko-Expressom.

image

Raznolikost oblika i boja

PRESS

Uz mnoštvo sadržaja svatko je pronašao zabavu za sebe i svoje najmilije, a organizatori za iduću, jubilarnu 20. Bučijadu spremaju još bogatiji program. Kako god, Idu i njezinog Vanija, kao pjevačica odmila zove svog supruga, poslovne obaveze i privatni interesi vode posvuda, pa zapravo žive s kovčegom u ruci.

image

Supružnici su se modno uskladili

INSTAGRAM

Njihov stil života najtočnije je opisala sama Ida u nedavnoj objavi uz obiteljsku fotografiju na stablu, snimljenu iz žablje perspektive. "Familija. Kaotična, u zraku, uvijek netko visi s grane… Ali se držimo nekako, bitno da su korijeni tu", napisala je.

image

Sva jela su u znaku buče

BUčIJADA PRESS
Linker
27. travanj 2024 09:11