SAD JE SLUŽBENO

Iako je službeno još u braku: Poppy Delevingne ulovljena s 12 godina mlađim princem

Britanski top model uživa u tropskom raju sa svojim novim partnerom, što je dokaz da je njezinom braku nakon osam godina došao kraj.

Do jučer je to bio jedan od najsočnijih tračeva s kraljevskih dvora, a danas su glasine o vez top-modela Poppy Delevingne i dvanaest godina mlađeg grčkog princa Constantina-Alexiosa i službeno potvrđene. Kao i svaki put fotografije govore više od tisuću riječi, a na svojem ih je profilu na društvenim mrežama objavio upravo grčki kraljević, koji se sa svojom dragom očito jako dobro provodi na nekoj od egzotičnih tropskih destinacija.

image

Poppy Delevingne

INSTAGRAM

Par je, doduše, prije dva tjedna snimljen u središtu Londona, no tada niti top-model, ni mlađahni princ nisu osjetili potrebu da potvrde ili demantiraju medijske napise. Sad je princ na svom Instagram Storyju objavio Poppyne fotografije, na kojima ona odjevena u bikini, s osmijehom na licu uživa u tropskom raju i osvježavajućem napitku koji drži u ruci.

image

Poppy Delevingne na dodjeli modnih nagrada u Royal Albert Hallu lanjskog prosinca

SCOTT GARFITT/SHUTTERSTOCK

Nikome od njih očito ne smeta činjenica da je Poppy formalno još uvijek u braku s britanskim poduzetnikom Jamesom Cookom, s kojim se vjenčala prije osam godina, no svi su primijetili da se posljednjih godina s njim vrlo rijetko pojavljivala u javnosti i na društvenim događanjima, te da je lani s ruke skinula vjenčani prsten.

image

Još uvijek je u braku s poduzetnikom Jamesom Cookom

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Premda Grčka već pola stoljeća nije monarhija, članovi kraljevske obitelji i dalje njeguju bliske veze s europskim kraljevskim kućama, što se vidjelo na pogrebu grčkog kralja Constantina početkom godine, kad su se okrunjene glave skupile u Ateni da mu odaju posljednju počast.

image

Princ Contantine-Alexios, španjolska kraljica Sofija, princeza Irene i princ Achileas-Andreas u Ateni na misi za pokojnog kralja Constantina od Grčke

PAPADAKIS PRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Osim toga princ Constantine-Alexios je krsno kumče britanskog prestolonasljednika princa Williama, koji je na njegovo krštenje u travnju 1999. stigao s rukom u gipsu, jer je na ragbi utakmici bio slomio prst. Ali je usprkos tome svoju dužnost, kao i uvijek, besprijekorno odradio.

image

Prince William sa svojim krsnim kumčetom u naručju 1999.

SHUTTERSTOCK
image

Princ William je na krštenje stigao u gipsu, jer je na ragbi utakmici slomio prst

GLENN COPUS/EVENING STANDARD/SHUTTERSTOCK
Linker
17. travanj 2024 16:43