NASTALO JE OPĆE LUDILO

I Victoria‘s Secret zatvara vrata: Ruskinje i Rusi mahnito kupovali donje rublje, javnost ih osuđuje

Žene i muškarci u Rusiji iskoristili su posljednju priliku da kupuju u kultnoj trgovini donjeg rublja koja je, poput drugih velikih tvrtki, prestala s poslovanjem zbog invazije Rusa u Ukrajini.

Najveće svjetske modne kuće zatvorile su svoja vrata u Moskvi - učinili su to Prada, Dior, Louis Vuitton, Gucci, Fendi...

Kao odgovor na rusku invaziju na Ukrajinu, s poslovanjem u Rusiji prestali su i Ikea, Nestle, McDonalds, Zara...., sad im se pridružila i trgovina donjeg srublja Victoria's Secret.

Kao i u slučaju Zare i McDonaldsa, i ovdje je nastalo opće ludilo, donje rublje mahnito su kupovali ižene i muškarci prije nego su se trgovine zatvorile u 22 sata.

Čitajte i: U novoj Victoria‘s Secret kampanji po prvi se put pojavljuje posebno lijepa djevojka

Victoria Secret je zatvorila, ne samo svoje trgovine diljem Rusije, nego je obustavila i online trgovinu za to područje. Snimka koja se dijeli na društvenim mrežama izazvala je brojne ogorčene reakcije.

Čitajte i: Elegantno i seksi: Blake Lively postigla glamurozan stajling monokromatskim kompletom

"Lijepo je vidjeti što su njihovi prioriteti!", "Dobri Rusi daju svoj odgovor na raketiranje dječje bolnice i rodilišta u Ukrajini", "Biće ni ne znaju što se točno u Ukrajini događa, koliko ih cenzuriraju".... - tek su neki od stotina ispisanih komentara.

Među kupcima koje su intervjuirali strani mediji, piše Standard.co, mišljenja o ratu su podijeljena.

Jedna je žena citirala propagandu Vladimira Putina da se Ukrajina treba riješiti "nacista", dok je jedan od kupaca rekao da je ovaj rat genocid i sramota za Ruse.

Na Twitteru vlada opće ruganje s njima.

Linker
17. travanj 2024 19:48