USPJEH ZA PAMĆENJE

I Severina ga obožava: Mladi sportaš zadivio svijet, ali i omiljenu pjevačicu!

Slovenski košarkaš Luka Dončić ne prestaje primati čestitke za najbolju utakmicu u dresu Dallas Mavericksa, NBA kluba čije boje brani četiri godine.

Proslavljeni slovenski košarkaš Luka Dončić ne prestaje primati čestitke nakon što je odigrao jednu od najimpresivnijih utakmica u dresu Dallas Mavericksa, NBA kluba čije boje brani već četiri godine.

A jedna od najslađih čestitki stigla mu je od pjevačice Severine, čiji je veliki obožavatelj i koja je zabavljala njegovo društvo nakon potpisivanja produžetka ugovora s Dallas Mavericksima.

U svojoj najboljoj utakmici protiv New York Knicksa Luka Dončić je upisao je povijesni triple double sa 60 koševa, 20 skokova i deset asistencija, a Severina mu je tim povodom posvetila dva storyja na Instagramu i čestitala mu emotikonom podignutih ruku.

image

Severinina čestitka Luki Dončiću

INSTAGRAM

Luka Dončić je jedan od najboljih i najbolje plaćenih košarkaša na svijetu koji je produljenjem ugovora s Dallas Mavericksima zaradio je vrtoglavih 207 milijuna dolara. Odrastao je u Ljubljani s majkom Mirjam Poterbin i ocem Sašom Dončićem, košarkašem i trenerom, a njegova baka Milena u Bežigradu vodi frizerki i kozmetički salon.

image

Luka Dončić s majkom i bakom

PRIVATNI ALBUM

Najveća slovenska sportska zvijezda u sportske anale se upisala kao najmlađi NBA s ugovorom većim od 200 milijuna dolara, a ljetni odmor najradije provodi na Krku, svojoj obiteljskoj bazi od djetinjstva. Ondje je prije deset godina upoznao svoju djevojku Anamariju Goltes, slovensku manekenku i influencericu, s kojom brine o njihovim ljubimcima, pomerancu Hugu i švicarskoj ovčarki Giji.

image

Luka Dončić s djevojkom Anamarijom Goltes u Parizu u srpnju ove godine

JOLY VICTOR/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Luka je potpuno posvećen sportskoj karijeri, pa se već rano preselio u Španjolsku i kao 16-godišnjak zaigrao za seniorsku momčad Real Madrida, čime se upisao u povijest španjolskog kraljevskog kluba.

image

Luka Dončić u akciji u utakmici Slovenije protiv Hratske u lipnju ove godine

IGOR KUPLJENIK/MI-PRESS/SHUTTERSTOCK

Slovensku reprezentaciju predvodio je do polufinala na Olimpijskim igrama u Tokiju, te do naslova europskih prvaka na Eurobasketu 2017., što je bio najveći uspjeh ekipnog sporta u povijesti te zemlje.

A najbolje godine Luke Dončića, izgleda, tek dolaze.

Linker
24. travanj 2024 21:10