SVE DOĐE NA SVOJE

Holivudski par u uzbudljivoj igri živaca! ‘Toplo-hladno‘ najbolje opisuje njihov brak

Supružnici Tori Spelling i Dean McDermott nakon drugog prekida spremni su za novi početak.

Američki tabloidi snimili su ih u Calabasasu u Kaliforniji kako umiru od smijeha na izlasku iz lokalne pizzerije, a govor tijela američkih glumaca i supružnika Tori Spelling (49) i Dean McDermotta (55) na tim fotografijama pokazuje da su trenutačno zajedno sretniji i opušteniji nego ikad.

Senzacionalna vijest stiže godinu dana nakon njihove rastave, a neprimjećen nije prošao niti vjenčani prsten na njegovoj ruci, kojeg proteklih mjeseci nije nosio, barem ne u javnosti.

image

Supružnici s djecomna svjetskoj premijeri filma ‘Jumanji: The Next Level‘ u Hollywoodu 2019.

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Njihova veza se nakon brojnih uspona i padova, koji bi se najbolje mogli opisati principom dječje igre "toplo, hladno" ponovno uzdiže, pa su mnogi uvjereni kako će holivudska princeza Tori Spelling, zvijezda ‘Beverly Hillsa 90210‘, tinejdžerskog hit serija devedesetih i kćerka legendarnog televizijskog producenta Aarona Spellinga, svom suprugu pružiti novu priliku.

Ako se to uistinu dogodi, to ne bi bilo prvi put u povijesti njihove veze.

image

Tori Spelling i Dean McDermott na gala zabavi Fox Winter All-Star Party u Los Angelesu

STEWART COOK/FOX/PICTUREGROUP/SHUTTERSTOCK

Nevolje u raju kulminirale su prije osam godina kad je Dean McDermott supruzi i majci njihovo četvero djece, koliko su ih tada imali, priznao nevjeru, a nakon afere proces njihove ponovne izgradnje povjerenja bio je dokumentiran u dvije sezone reality serijala ‘True Tori‘.

Rođenje petog djeteta, sina Beaua, u ožujku 2017., činilo se definitivnom potvrdom njihove novopronađene ljubavi, a prije njega dobili su sinove Liama (15) i Finna (8), te kćeri Stellu (14) i Hattie (11).

No, sve se promijenilo potkraj lanjske godine kad je postalo jasno da ponovno prolaze tešku bračnu krizu.

Glumica je uoči blagdana objavila božićnu čestitku na kojoj bez supruga pozira s njihovih petero djece, a njezino objašnjenje kako Deana nema na fotografiji jer je na snimanju u Kanadi, malo kome se učinilo plauzibilnim.

image

Tori Spelling i Dean McDermott skupa su usvojili psa

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Istog trena su se javili dežurni dušebrižnici i poznavatelji prilika u obitelji koji su objašnjavali kako je odnos među supružnicima već duže vrijeme hladan i vrlo kompliciran, da Tori ne želi razoriti obitelj jer smatra da djeca u svojim osjetljivim godinama odrastanja trebaju oba roditelja, te da supružnici pod istim krovom možda dijele stol, ali ne i postelju.

image

Na njujorškoj premijeri serijala ‘So Notorious‘ 2006.

LONDON ENTERTAINMENT/SHUTTERSTOCK

Kako god, otada su - sve do prošlog tjedna - zajedno u javnosti viđeni samo na ljetnoj školskoj zabavi svoje 14-godišnje kćeri Stelle. Prvi put su veliku krizu u svom odnosu prebrodili zahvaljujući benefitima intenzivne bračne terapije, te individualnim tretmanima osobnog iscjeljenja, te na kraju zaključili da ništa, i da to mogu, ne bi promijenili, jer su nakon svega svoj odnos posložili na principima apsolutne međusobne iskrenosti i otvorenosti.

image

Tori Spelling s djecom

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Jedva čekamo što će reći ovaj put.

Linker
20. travanj 2024 06:03