Ljubav cvjeta

Holivudske zvijezde na odmoru u Dubrovniku potvrdile da su u vezi

Prije dolaska u Dubrovnik komičar Chris Rock i i glumica Lake Bell viđeni su skupa u Trogiru.

Američki komičar Chris Rock nije uspio sakriti se među turistima u Dubrovniku. Gradom je šetao sa svojom novom djevojkom, američkom glumicom Lake Bell, a upravo su u Hrvatskoj potvrdili svoju romansu.

image

Chris Rock i Lake Bell

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Prije dolaska u Dubrovnik Rock i Bell viđeni su skupa u Trogiru.

Zaljubljeni par nedavno je prohodao. Zvijezda serije HBO-a "Harley Quinn" (glumi uz bok Kaley Cuoco u naslovnoj ulozi) i komičar kojeg je Will Smith ošamario zbog nespretne šale na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, prije Trogira viđen je u javnosti tek na dva izlaska. Bili su na romantičnoj večeri u luksuznom restoranu "Giorgio Baldi" u Santa Monici. Čini se da je tada pala odluka o prvom, zajedničkom putovanju u Hrvatsku. Prije toga su prvi put zamijećeni u javnosti na utakmici američkog nogometa u St. Louisu, srčano su navijali za momčad Cardinals i sjedili su u istoj loži.

image

Chris Rock i Lake Bell

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Oboje iza sebe imaju bivše brakove. Chris Rock bio je 20 godina oženjen američkom poduzetnicom Malaakom Compton. Brak u kojem su dobili danas odrasle kćeri Lolu i Zahru, formalno je razvrgnut 2016. zbog njegove nevjere i ovisnosti o pornografiji.

image

Chris Rock i Lake Bell

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Komičareva 14 godina mlađa odabranica bila je u braku s tattoo umjetnikom Scottom Campbellom. Imaju sedmogodišnju kćer Novu i petogodišnjeg sina Ozgooda, a razvedeni su već dvije godine.

image

Chris Rock i Lake Bell

TONCI PLAZIBAT/CROPIX
Linker
25. travanj 2024 17:41