Sve zbog Olivije

Harry Styles objavio je novi album baš kad se njen bivši razišao s atraktivnim modelom

Nosač zvuka ‘mrskog neprijatelja‘ sol je na ranu američkom glumcu koji se zbog skorog odlaska na sud s bivšom zaručnicom Olivijom Wilde zbog skrbništva nad zajedničkom djecom, odrekao djevojke.

Dugo iščekivani album Harryja Stylesa "Harry’s House" zvuči kao samo njemu svojstven glazbeni statement o tome koliko se promijenio. Zreliji je, sigurniji u sebe, više ga ne muči problem sa samopouzdanjem kao muzičara i najvažnije, sretniji je no ikad prije. Objavljen je danas, a riječ je o trećem samostalnom izdanju modne ikone koja se nakon razlaza članova boy benda One Direction dokazala kao kantautor, glumac i pokretač kozmetičkog brenda Pleasing. Novi nosač zvuka uvid je u ono što se zbiva u njemu, a o čemu rijetko progovara u intervjuima: dominiraju kompleksne ljubavne pjesme (znamo tko mu je muza) ali i introspektivni "zaron u sebe" koju otkrivaju kakva je osoba postao nakon što je prerastao imidž darovitog klinca iz benda za kojim su ludjele tinejdžerice i postao muškarac. Znamo i to da mu odlično stoje Guccijeve haljine: za rodnim poigravanjem na naslovnici Voguea posežu samo sigurni u sebe, bez straha da će ih zato svrstati u pogrešnu momčad. Slučajno ili ne, album "Harry’s House" poklopio se s promjenom u intimnom životu muškarca kojem, najblaže rečeno, baš nije simpatičan.

image

Harry Styles objavio je novi album

HANNA MOON

Čitajte i: Harry Styles potpuno iskreno: ‘Osjećao sam se krivo zbog svoje seksualnosti‘

Američki glumac Jason Sudeikis, bivši zaručnik Harryjeve partnerice Olivije Wilde, razišao se ovih dana s britanskim modelom i glumicom u usponu, Keeley Hazell. Ljepotica gotovo idealnih tjelesnih proporcija proslavila se pozirajući u toplesu za The Sun i u muškim časopisima. Poput Harryja Stylesa, podanica je britanske kraljice - što je zanimljiva podudarnost.

Osveta u Las Vegasu

Bivši partner Olivije Wilde i Keeley Hazel dugo su se poznavali prije nego što su se spetljali u veljači 2021., nakon što je dobila malu ulogu u prvoj sezoni humorističnoj seriji "Ted Lasso" - čiju naslovnu ulogu tumači 46-godišnji Sudeikis. Serija je hit na platformi AppleTV+, glumac je prošle godine nagrađen Zlatnim globusom za upečatljivo ostvarenje u seriji, no to mu je slaba utjeha. Ženu koju je obožavao i s kojom ima sina Otisa (8) i kćer Daisy (5), oteo mu je 28-godišnji muzičar i to poslije sedam godina veze za koju je vjerovao da je sretna. Olivijin novi početak s deset godina mlađim Harryjem Stylesom, uništio ga je. Patio je i njegov ego: činjenica da je ostao bez drage zbog mlađahne zvijezde boy banda, djelovala je razorno po njegovo samopouzdanje. Vjerojatno se zato početkom ove godine upustio u vezu s 35-godišnjom Keeley Hazell, piše Daily Mail.

image

Olivia Wilde sudski poziv od Sudeikisa dobila je na pozornici.

PROFIMEDIA

Čitajte i: Stvari su ozbiljne: Olivia Wilde iz obiteljskog doma preselila stvari u kuću Harryja Stylesa

Navodno su ih ovih dana rastavili prenatrpani poslovni rasporedi, no uzrok bi mogla biti činjenica da je njemu trebala utjeha, a njoj pouzdan partner. S obzirom na njegov nedavni zahtjev za utvrđivanje skrbništva nad djecom s Olivijom Wilde - glumici je uručen u Las Vegasu, usred njezine prezentacije za 4100 menadžera u filmskoj industriji dok je pričala o trileru Don't Worry Darling čija je redateljica - Jason Sudeikis želi se koncentrirati na borbu za djecu.Veza s modelom iz muških časopisa pritom bi mu smetala, zato ju je bez razmišljanja prekinuo, zaključuju britanski mediji.

image

Jason Sudeikis i Olivia Wilde snimljeni 2019.

SIPA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
24. travanj 2024 19:03