Stigla beba

Hana Huljić Grašo rodila je djevojčicu

Beba je stigla pet dana prije termina i razveselila cijelu obitelj.

Hana Huljić Grašo rodila je danas djevojčicu, javlja Slobodna Dalmacija. Termin joj je bio 23. srpnja pa je djevojčica uranila.

Prema još nepotvrđenim informacijama, curica je na svijet došla carskim rezom u splitskoj bolnici.

S obzirom na to da se tog datuma održava Fusion festival, na kojem će nastupiti i Petar Grašo i Hanin otac Tonči, bebin raniji dolazak ostavlja im dovoljno vremena da dotad dostojno proslave.

Hana i Petar vjenčali su se 19. veljače u crkvi svetog Dominika u Splitu, a slavlje za tridesetak najuže rodbine i prijatelja organizirali su u bivšem Grašinom restoranu Adriatic u ACI marini.

image

Vjenčanje Petra Graše i Hane Huljić

BOZO VUKICEVIC/CROPIX

"Bilo je lijepo. Puno sreće na jednom okupu", prokomentirala nam je Hana nakon njihove intimnu svadbe, koja je izazvala neviđenu medijsku pažnju.

Podsjetimo, Grašini kumovi bili su bivši košarkaš Dino Rađa, slovenski chef Tomaž Kavčič i Šime, njegov prijatelj iz djetinjstva, dok je uz Hanu stajala njezina velika prijateljica, glazbenica Domenica Žuvela.

image

Petar Grašo i Hana Huljić u Splitu

ANTE CIZMIC/CROPIX

Hana Huljić u bračnu luku uplovila je u haljini u stilu pedesetih godina s potpisom splitskog brenda Arileo te cipelama brenda Ledenko, dok je Petar Grašo nosio crni smoking s crnom leptir mašnom.

Za romansu splitskih glazbenika saznalo se u listopadu prošle godine. Očekivano, roditelji i prijatelji su ih javno podržali, kao i prva šuškanja o trudnoći, koja je Grašo šaljivo demantirao.

Ovo je njihovo prvo dijete.

Linker
12. travanj 2024 03:05