Dolph Lundgren i Emma Krokdal

 A LONE WOLF/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA A LONE WOLF/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
BOLJE NE MOŽE

Grčko vjenčanje i medeni mjesec slavnog glumca: "Zemlja bogova i moj anđeo u ljudskom obliku"

Švedski glumac Dolph Lundgren i norveška osobna trenerica Emma Korkdal nakon tri godine zaruka vjenčali su se u vili na grčkom otoku na kojem provode svoj medeni mjesec.

Njihovo grčko vjenčanje bilo je sve samo ne - uobičajeno. Švedski glumac Dolph Lundgren, 65-godišnjak koji se proslavio ulogom Viktora Draga u filmu "Rocky 4" i njegova izabranica Norvežanka Emma Krokdal, 27-godišnja osobna trenerica, vjenčali su se 13. srpnja na grčkom otoko Mykonosu.

"Svoju ljubav odlučili smo okruniti u prekrasnoj vili u intimnoj atmosferi najbližih prijatelja i članova obitelji, nakon što smo nekoliko puta odgađali naš veliki dan zbog pandemije koronavirusa i zahtjevnog medicinsko tretmana. To je bilo naše slavlje ljubavi, života i sreće u zemlji antičkih bogova", objavili su mladenci u zajedničkom priopćenju za časopis People. Vjenčali su se tri godine nakon romantičnih zaruka u Švedskoj, a upoznali su se 2019. u West Hollywoodu.

image

Emma Krokdal i Dolph Lundgren

JOHN MEDINA/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

"Emma mi se ludo svidjela, ali nisam bio siguran u njezine osjećaje prema meni. Nije imala pojma tko sam, nije vidjela niti jedan moj film, što se kasnije zapravo pokazalo jako dobrom polaznoj točkom za naš odnos. Morao sam je osvojiti kao čovjek, a ne kao zvijezda", izjavio je Lundgren koji se prvi put s Emmom pojavio na crvenom tepihom na filmskoj premijeri u Los Angelesu u društvo svojih kćeri Ide (26) i Grete (20).

image

Dolph Lundgren i Emma Krokdal medeni mjesec provode na Mykonosu

A LONE WOLF/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA A LONE WOLF/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Ralph je pravi superheroj u stvarnom životu, ne samo na filmskom platnu", napisala je Emma Krokdal u svom statusu uz zajedničku fotografiju koju je u svibnju objavila na Instagramu. "Moja draga je anđeo koji je sišao na zemlju da me spasi", izjavio je pak glumac koji je ostvario zapažene uloge u filmovima "Aquaman", "The Expendables" i "Creed II".

image

Švedski glumac se godinama borio sa zloćudnom bolesti

A LONE WOLF/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA A LONE WOLF/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Emma je rođena u norveškoj provinciji, iza sebe ima jedan brak koji je završio teškim razvodom, zbog čega je rano sazrjela. Otkrio je i da je Emma bila uz njega u borbi sa zloćudnom bolesti bubrega, koja mu je dijagnosticirana 2015., a kasnije je metastazirala na jetru. Bolest je pobijedio inovativnom metodom liječenja, a u procesu izliječenja, kaže, naučio je više cijeniti život i uživati u svakom danu.

image

U svijet show biznisa uvela ga je pjevačica Grace Jones. a njihov portret snimio je slavni fotograf Helmut Newton u Los Angelesu 1985.

ALICE SPRINGS, HELMUT NEWTON ESTATE COURTESY HELMUT NEWTON FOUNDATION

"Znam da se mogu smatrati sretnikom, jer su prve prognoze bile loše, ali sam uz Emminu pomoć sve prepreke svladao. I zato sam siguran da je ona anđeo u ljudskom obliku koji mi je poslan kao dar s neba", zaključuje Lundgren, kojem je to drugi brak.

image

Sylvester Stallone kao Rocky i Dolph Lundgren kao Viktor Drago u filmu ‘Rocky 4‘

PHOTO12 VIA AFP

Jedan je od glumaca s najvišim kvocijentom inteligencije u Hollywoodu - njegov IQ iznosi 160, doktorirao je kemijsko inženjerstvo, a za glumu se odlučio nakon što ga je jamajćanska pjevačica Grace Jones zapazila u klubu i angažirala kao tjelohranitelja. Postali su par, a Grace Jones ga je zahvaljujući svojim kontaktima uvela u svijet show biznisa.

Linker
23. travanj 2024 23:04