OVISNA O ADRENALINU

Glumica usred emisije na leđa bacila Jimmyja Fallona: ‘Tako prođu svi koji mi se zamjere‘

Holivudska glumica Chloë Grace Moretz u televizijskom showu je demonstrirala svoje znanje borilačkih vještina.

Svima je poznato da znanje borilačkih vještina bilda samopouzdanje i nikada se ne zaboravlja, jer tijelo naučene pokrete pamti i kad prođu godine, pa i desetljeća od posljednjeg treninga.

Pred kamerama u showu Jimmyja Fallona to je demonstrirala i holivudska slatkica Chloë Grace Moretz, koja je u studio stigla kao zvijezda TV serijala The Peripheral, čije prikazivanja potkraj studenog započinje na platformi Amazon Prime Video.

image

Chloe Grace Moretz je zvijezda Amazonovog serijala ‘The Peripheral‘ čije prikazivanje započinje u studenom

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kako su voditelja zanimali počeci njezine karijere Chloë Grace Moretz mu je objasnila cijeli svoj profesionalni put, te istaknula da joj je za snimanje akcijskih scena dragocjeno znanje borilačkih sportova koje trenira od svoje jedanaeste godine.

"U filmu Kick-Ass, primjerice, na pod sam složila frajera od sto kila, nije mi trebala dublerica niti poduka iz džuda", izjavila je glumica, na što je voditelj upitao može li to i danas ponoviti.

Premda je bila u cipelama s visokom potpeticom, odjevena u uske kožne hlače i šljokičasti sako, glumica je pristala na izazov te voditelja u studiju bacila na ippon.

image

Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz u vezi su bili četiri godine

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Tako prođu svi frajeri koji mi se zamjere", dodala je u šali, ne objasnivši pritom je li na taj način opisala kraj svoje najslavnije veze s fotografom Brooklynom Beckhamom, s kojim je hodala nepune četiri godine.

Kako god, dodala je da je u slobodno vrijeme adrenalinski junkie i ovisnica o ekstremnim sportovima, a posljednji izazov su joj brdske off-road motokros utrke.

Linker
17. travanj 2024 07:15