NEMORALNI SAVJET

Glumica otkrila: ‘Rekli su da za karijeru trebam spavati s DiCaprijem. Imala sam 19 godina‘

Tinejdžerska holivudska zvijezda Mischa Barton otkrila je kako je reagirala kad joj je agent dao nemoralan savjet da spava s Leonardom DiCaprijem.

Holivudski superstar Leonardo DiCaprio poznat je kao jedan od najdivljijih partijanera na sceni i neumornih zavodnika. Posljednja u nizu njegovih navodnih djevojaka je francusko-izraelska ljepotica, 19-godišnji model Eden Polani. Vijest o njihovoj vezi DiCaprio je, doduše, demantirao, a Eden je ugasila svoj Instagram profil na kojem su posljednje objave bile fotografije s mjesta na kojima se i DiCaprio pojavljivao u isto vrijeme.

Slučajno ili ne, Eden Polani je zahvaljujući tome postala medijski sveprisutna, a kao što svi znaju medijska slava i zapaženost su ključevi za uspjeh u svijetu show biznisa, pa i mode i modelinga.

image

Mischa Barton na gala partyju 2006.

JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK

U kontekstu te priče isplivao je davni intervju holivudske glumice Mische Barton, tinejdžerske zvijezde početkom dvijetisućitih, u kojem je ona ispričala kako joj njezin agent "dobronamjerno savjetovao" da spava s 30-godišnjim Leonardom DiCaprijem ako želi preskočiti nekoliko stepenica na putu do uspjeha.

Glumica koja je posljednjih godina nestala s velikog platna i malih ekrana, zbog vlastitih demona - živčanih slomova, prijetnji suicidom, problema s težinom, alkoholom i opijatima koji su je doveli do ruba pucanja, 24. siječnja je proslavila 37. rođendan.

image

Na crvenom tepihu u Cannesu 2005. ju je dočekao talijanski dizajner Roberto Cavalli

HAHN-KLEIN-NEBINGER/ABACA/SHUTTERSTOCK

Proslavila se ulogom Marisse Cooper u tinejdžerskom serijalu "O.C.", ali je sanjala o ozbiljnijim ulogama o čemu je porazgovarala sa svojim agentom Craigom Schneiderom.

"Sjedili smo u Malibuu, a pored našeg stola je upravo bio prošao Leonardo DiCaprio. Craig mi je predložio da za dobrobit svoje karijere prekršim sva svoja načela i odem u krevet s tim čovjekom. Ostala sam u šoku, jer sam kao 19-godišnjakinja muškarce starije od trideset smatrala - starkeljama. Niti jedna mlada žena ne bi trebala proći kroz takvo iskustvo", ispričala je Mischa Barton koja se prije šest godina našla u središtu seks skandala kad je u javnost isplivala snimka njezinog seksa s bivšim dečkom.

image

Glumice MTV-jevog serijala ‘The Hills: New Beginnings‘: Maia Mitchell, Jennifer Acosta i Mischa Barton

TODD WILLIAMSON/JANUARYIMAGES/SHUTTERSTOCK

Čim je za to doznala njezina je odvjetnica od suda zatražila zabranu njezinu prodaje i distribucije na internetu, a pod istragom su se našla njezina dva bivša partnera.

"Postoji naziv za ovo gnjusno ponašanje: osvetnička pornografija. Ona je oblik seksualnog zlostavljanja i predstavalja kazneno djelo", izjavila je tada glumičina odvjetnica.

Linker
18. travanj 2024 23:24