Duhovita Marijana Mikulić

Glumica kakvu još nismo vidjeli: Odgovorila zahtjevima muškaraca i podijelila recept uspješnih žena

Duhovitom objavom na Instagramu nasmijala je pratitelje, otkrila svoje drugo lice i pokazala da je sve što jedna žena može biti.

Glumica Marijana Mikulić (40) objavila je video na Instagramu u kojem odgovara na nerealne zahtjeve muškaraca. U opisu je napisala "kad moj muž pita zašto se za 'po kući' ne oblačim seksi", a u videu pokazuje kako obavlja kućanske poslove potpuno dotjerana. Riječ je naravno o šali, a nama je otkrila kako izgleda život s četiri muškarca i za koliko je obaveza zadužena.

"Život s trojicom sinova i suprugom je u najmanju ruku izazovan, ali i veseo. Ranije smo imali pomoć s kućanskim poslovima, ali zbog pandemije smo odlučili minimalizirati kontakte i sada sve obavljamo sami", kaže glumica.

Marijana nam je otkrila i kako joj suprug uvelike pomaže u obiteljskim obavezama, a rado se podijele i kada je riječ o kućanskim poslovima.

"On uglavnom uskače nakon posla, stvarno mi pomaže oko svega, a baš uvijek se mogu osloniti na njega", priznaje Marijana.

Glumica sa suprugom Josipom Mikulićem, profesorom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, ima trojicu sinova: Ivana (13), Andriju (8) i Jakova (3). Kaže i kako drže do zdrave prehrane pa kuhaju svaki dan, nastoje jesti raznoliko, a uvijek poštuju staro pravilo "petkom riba". Čini se kako je upravo način prehrane zaslužan zavidnu liniju koju je pokazala u objavi, a dom je iskoristila kao pistu kojom je prošetala i nekoliko dobrih outfita.

image


Glumica sa suprugom Josipom Mikulićem, profesorom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, ima trojicu sinova: Ivana (13), Andriju (8) i Jakova (3).

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Otkrila nam je i kako se prilikom odgoja sinova svakodnevno suočava s mnoštvom izazova, a nedavno su renovirali stan kako bi im razdvojili sobe. Ipak, glumica podsjeća kako treba imati strpljenja, a drugim roditeljima je poručila da ne zamjeraju propuste svojoj djeci.

Čitajte i: Glumica Marijana Mikulić iskreno o problemima: ‘Gledaju nas kao da nismo normalni‘

"Tajna uspješnog odgoja je smanjiti kritiziranje i pohvaliti sve ono što dijete učini dobro. Dakako, važno je ukazati na greške, ali i motivirati ih lijepom riječju da sljedeći put bude bolje", iskreno će glumica.

Linker
17. travanj 2024 02:00