asim ugljen otkrio

Glumac ostao šokiran kad je shvatio tko ga je opljačkao: ‘To mi dođe kao da invalidu ukradem štaku‘

Glumac Asim Ugljen na Facebooku je ispričao da su nedavno opljačkali ‘upicanjeni‘ gospodin i gospođa u bundi- Jednostavno je ukrala njegove dioptrijske naočale dok je on isprobavao kravatu u jednoj trgovini. Lopova je s osobljem otkrio pomoću kamera.

Pljačka tijekom shoppinga s majkom šokirala je glumca Asima Ugljena. Nevjerojatno mu je, kaže, da mu je netko u garderobi jedne trgovine ukrao dioptrijske naočale dok je isprobavao kravatu.

Od šesnaeste nosim naočale. Dioptrija mi je malena, -0.5, pa ih ne nosim često jer mi ne trebaju. Ali bez njih ne vozim. Ima tome dosta godina.

"Zove me mama da je odvezem u trgovinu da nešto kupi. Odvezem je i dosađujem se dok ona kupuje. Nađem nekakvu kravatu, pa dok čekam da je probam, skinem naočale da bih skinuo dolčevitu da zavežem kravatu i ostavim ih sa strane. Zavežem kravatu i odlučim je kupiti. Razvežem je, skinem i krenem rukom uzeti naočale koje su stajale kraj mene. Nema ih. Gledam da nisu pale. Nisu. Tražim. Nema ih. Nigdje. Traži stara sa mnom. Traže žene u dućanu. Nema. Nigdje", počeo je na Facebooku glumac ispovijest o degutantnom činu gospođe u bundi.

Čitajte i: I Asim Ugljen podijelio neugodno iskustvo sa seta: ‘To su vam partnerice, a ne lutke na napuhavanje‘

Lopove je otkrio pomoću osoblja dućana, koje je na kameri vidjelo trenutak u kojem su ukradene Asimove naočale.

"Sjete se u dućanu da imaju kamere. Odu pogledati snimke, kadli gospodin i gospođa, upicanjeni, sređeni, ona u bundi. Dok sam ja vezao kravatu, gospođa je samo zgrabila naočale i ubacila ih u torbicu te su nakon toga izašli van iz dućana. Dioptrijske naočale. Gospođa u bundi mi je ukrala dioptrijske naočale. To mi dođe kao da invalidu ukradem štaku", nastavio je šokirani glumac.

image
Glumac je ostao šokiran činjenicom da je ostao bez dioptrijskih naočala.
DARKO TOMAS/CROPIX

Čitajte i: Naš se glumac oporavio od teške bolesti i potpuno se posvetio svojoj strasti

Nije mu, zaključio je, jasno što će gospođi tuđe dioptrijske naočale, no više ga ništa ne čudi. "U trgovini mi je gospođa u bundi ukrala dioptrijske naočale. Tako da nije nimalo čudno da se gospođe u bundama i ekipa s Rolexima cijepi prije reda. Pa kradu štake po dućanima, kako neće cjepiva. Hrvatska, san svakog lopova. I noćna mora svakog poštenog", završio je priču Ugljen.

Linker
07. kolovoz 2022 10:10