ODLAZAK PRIJATELJICE

Glava obitelji Kardashian tuguje za prijateljicom: ‘Bila si anđeo u ljudskom obliku!‘

Američka poduzetnica Kris Jenner dirljivom se porukom oprostila od Andree Thompson koja je u Torontu preminula od posljedica srčanog udara.

U obitelji Kardashian sve najvažnije odluke ovise o njoj, pa koga Kris Jenner prihvati i zavoli taj ima osiguran pristup središtu obiteljske moći bez obzira na okolnosti. To je očito bio slučaj i s Andreom Thompson, majkom NBA košarkaša Tristana Thompsona, serijskog preljubnika koji je napravio kaos od života njezine kćeri Khloe Kardashian.
No, u trenucima privatne tragedije koju Tristan Thompson upravo proživljava zbog iznenadne smrti majke, koja je početkom siječnja preminula u Torontu od posljedica srčanog udara, dirljive poruke i izrazi sućuti stižu mu od cijele obitelji njegove bivše partnerice s kojom ima dvoje djece, kćerkicu True i sinčića kojeg predstavljaju kao bebu Thomspona (baby boy Thompson).

A najdirljivija od svih stigla mu je upravo od Kris Jenner koja se u svojoj poruci osvrnula na prijateljičin anđeoski karakter i spremnost da svakome uskoči oko brige za djecu i unuke. Svoju je objavu popratila zajedničkim fotografijama s Andreom Thompson koja je proteklih godina prisustvovala različitim druženjima i događanjima u organizaciji obitelji Kardashian.

image

Kris Jenner s kćerima Khloe i Kim Kardashian, te unukom True Thompson lanjskog travnja

FRANK MICELOTTA/PICTUREGROUP FOR HULU/SHUTTERSTOCK

"Srca mi je slomljeno zbog iznenadnog gubitka Tristanove mame Andree. Moje misli, moje molitve i sva moja ljubav su sada s Tristanom, Amari, Dishawn i Danielom. Bila si anđeo u ljudskom obliku, najdivnija, najposvećenija i najnesebičnija žena kojoj su odgoj djece i unuka bili uvijek na prvom mjestu, ispred svih vlastitih želja i potreba. Tvoj život bio je blagoslov za tvoju obitelj! Uvijek ću te se sjećati i zauvijek ćeš mi nedostajati, posebno tvoj vedar duh i svjetlost kojom si obasjavala svaki svoj korak. Hvala ti što smo uvijek bili u tvojim molitvama, što si nas osnaživala i pratila na našem putovanju kroz život. Počivaj u miru najljepši anđele", napisala je Kris Jenner u svojoj oproštajnoj poruci.

Linker
28. ožujak 2024 01:46