U VODI JE SPAS

Glas slavuja, torzo Apolona: Slavni britanski pjevač nije se osvrtao na upozorenja i preporuke

Engleski pjevač i glumac Harry Styles spas od toplinskog vala potražio je na jezeru u Hampsteadu, popularnom izletištu svojih sugrađana.

Neuobičajen toplinski val s temperaturama višim od 30 Celzijevih stupnjeva koji je u drugom tjednu rujna pogodio Englesku počastio nas je prizorima kakvi se uistinu rijetko mogu vidjeti. Britanski pjevač i glumac, 29-godišnji Harry Styles, koji se nakon odlične svjetske turneje "Love On Tour", vratio kući u London i odlučio se, naime, rashladiti u jezercu u Hampsteadu, jednom od omiljenih izletišta svojih sugrađana.

image

U vodi su cvjetale alge

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Njegov savršeno izbildani i tetovirani torzo privlačio bi pozornost drugih kupača i da u njemu nisu prepoznali jednu od najvećih zvijezda današnjice. Premda su lokalne vlasti zbog cvjetanja plavo-zelenih algi istaknule upozorenje o mogućim zdravstvenim rizicima za zdravlje kupača zbog potencijalnih učinaka na imunološki sustav, oticanje, upalu i virusne infekcije, to Harryja Stylesa nije spriječilo da se bućne. U jezeru, naime, kupanje nije bilo zabranjeno, ali su kupači u osvježenju uživali na vlastitu odgovornost. U vodu nimalo primamljivog izgleda s drvenog mola skočio je na glavu i uživao u kupanju okružen patkicama i drugim barskim pticama koje su ondje pronašle svoje stanište.

image

Skok na glavu

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Na kupanje je stigao sam, jer je njegova draga, kanadska glumica i model Taylor Russell s kojom je proveo posljednji dio ljeta imala drugih planova i obaveza. Kako tvrde upućeni riječ je o Stylesovoj prvoj ozbiljnoj nakon prekida dvogodišnje vezu s redateljicom i glumicom Olivijom Wilde.

image

To je pravo osvježenje

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Britanski mediji tvrde da je njihova romansa započela u srpnju, a najvažnije uloge ostvarila je u Netflixovoj znanstvenofantastičnoj seriji "Izgubljeni u svemiru" i u romantičnoj drami "Valovi". Trenutačno nastupa u londonskom kazalištu, a veza s Harryjem Stylesom učinila ju je planetarno poznatom.

image

Harry Styles zadivio je druge kupače svojim izgledom

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
21. travanj 2024 10:00