MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
TRAŽE NOVI DOM

George i Amal Clooney obožavaju svoju vilu Oleandru na jezeru Como, ali je ipak prodaju

George i Amal Clooney na sjeveru Italije su ovog ljeta vjerojatno posljednji put proveli najljepše trenutke odmora sa svojim blizancima.

George i Amal Clooney na sjeveru Italije su ovog ljeta vjerojatno posljednji put proveli najljepše trenutke odmora sa svojim blizancima.

U svojoj velebnoj vili Oleandra na jezeru Como supružnici George i Amal Clooney vjerojatno su proveli svoje posljednje ljeto sa 6-godišnjim blizancima Ellom i Alexanderom.

Kako je poznato, supružnici žive između Sjedinjenih Država i Europe, a vila Oleandra, smještena na obali jezera u podnožju Alpa, njihovo je omiljeno ljetno odredište u kojem redovito ugošćavaju prijatelje i članove obitelji. Holivudski superstar kupio ju je mnogo prije nego što je upoznao svoju suprugu, s kojom je u vezi deset godina, a nedavno su proslavili i devetu godišnjicu svog talijanskog vjenčanja u Veneciji.

image

Vila Oleandra nalazi se na obali jezera Como

RON SACHS/SHUTTERSTOCK

Premda u njoj uživaju više nego igdje drugdje vila Oleandra s vremenom je postala previše izložena opsadi znatiželjnika, turista i paparazza koji prate svaki korak Georgea i Amal Clooney u Italiji, pa su na kraju njezini domaćini i njihovi gosti morali koristiti sporedne i stražnje ulaze kako bi, barem donekle neprimijećeni, ušli i izašli iz nje.

image

Amal i George Clooney u vezi su deset godina

SHUTTERSTOCK

A to sigurno nije ideal pravog odmora kakav su zamišljali, a shvatili su i da svaki njihov boravak na jezeru utječe na dinamiku svakodnevice u Lugliju i okolnim mjestašcima, čiji su stanovnici navikli na miran život, a ne na opsadu kakva vlada kad se ondje pojave Clooneyjevi. A dobri, prijateljski odnosi sa susjedima i sumještanima Georgeu i Amal su podjednako važni kao i vlastiti komfor.

Zbog toga se par, tvrde upućeni, odlučio na radikalan korak i prodaju vile za koju traže 107 milijuna dolara. Njezina prodaja odvija se u tišini i nije oglašena u ponudama agencija za luksuzne nekretnine, nego je glas u zainteresiranim krugovima pušten usmenim putem. I nitko ne sumnja da će usprkos tome i paprenoj cijeni vrlo brzo pronaći kupca.

image

George i Amal Clooney u Veneciji

PIERRE TEYSSOT/SHUTTERSTOCK

Nije poznato imaju li supružnici preferencija što se tiče profila budućih vlasnika, ali je posve sigurno da svojim susjedima na jezeru ne žele priuštiti novog problematičnog vlasnika, koji će im iz bilo kojeg razloga zagorčavati život kad oni odu. A njihov plan je da na sjeveru Italije, ako je moguće u istoj regiji, nabave novu nekretninu na povučenijem i zaštićenijem mjestu koja će im omogućiti zaštitu privatnosti.

A susjedi na jezeru Como zauvijek će pamtiti kako se slavni glumac angažirao i osobno im pomogao kad su njihov kraj poharale bujične poplave, te skupljao novčanu pomoć za stradala mjesta u okolici. I otprije su znali da je George Clooney čovjek široke ruke, ali je njegova reakcija tada nadmašila sva očekivanja.

image

U Italiji traže novi dom u Italiji na povučenijem mjestu

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 16:18