Savršen par

Friško razvedeni glumac očaran novom partnericom: ‘Ona je nevjerojatna!‘

Jason Momoa nova je zvijezda desetog nastavka Brzi i žestoki, a u ovoj akcijskoj sagi uz njega glumi i Charlize Theron, kojom je glumac havajskog podrijetla naprosto oduševljen.

Producenti filma Brzi i žestoki 10 nisu pogriješili kad su u jednoj od najdugovječnijih franšiza, čija se premijera očekuje u svibnju 2023., spojili Jasona Momou i Charlize Theron. Filmski set još takoreći nije ni postavljen, a već se naveliko priča o njemu. Za to je, pak, najzaslužniji Momoa koji je izjavio da je oduševljen svojom filmskom partnericom.

"Ona je čudesna. Nevjerojatno je lijepa i talentirana", rekao je holivudski div za Charlize, s kojom se do sada nije imao prilike sresti ispred kamera. Naime, Momoi je ovo prva ulogu u omiljenoj sagi o kradljivcima automobila, dok se Charlize glumačkoj ekipi pridružila u osmom nastavku.

image

Charlize Theron s ekipom devetog nastavka sage 'Brzi i žestoki'.

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Momoa je Charlize nahvalio na premijeri serije Hitna pomoć održane u Los Angelesu u ponedjeljak navečer, a tom je prilikom crvenim tepihom prošetao u društvu njegovog kolege iz filma Aquaman, Yahyi Abdul-Mateenu II., koji glumi u popularnoj seriji.

Momoini komplimenti na račun Charlize možda bi prošli nezamijećeno da 42-godišnjak odnedavno nije slobodan.

Čitajte i: Rastava za početak nove godine: Jason Momoa i Lisa Bonet razilaze se nakon 16 godina veze!

image

Zvijezda filma 'Aquaman' odnedavno je ponovno slobodan.

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Podsjetimo, početkom ove godine rastao se od glumice Lise Bonet s kojom je u braku proveo pet godina, a zajedno imaju dvoje djece. Iz Jasonove i Lisine službene izjave za javnost nije se dao iščitati razlog njihovog ljubavnog kraha pa mediji s velikom pozornošću prate svaki korak bivših supružnika. Nedavno su mnogi pisali kako je zvijezda filma o junaku iz morskih dubina na party Vanity Faira u sklopu dodjele Oscara bio preprisan s glumicom Kate Beckinsale koja je poznata zavodnica. Isti glas prati i plavokosu ljepoticu Charlize koja je godinama bila u vezi sa Sean Pennom, a najduže, punih osam godina, ljubila je glumca Stuarta Townsenda. Koliko se zna, trenutno je slobodna, baš kao i Momoa. U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti ovo dvoje opako zgodnih glumaca u istom kadru.

Linker
20. travanj 2024 14:11