NOVI POČETAK

Franka i Ćorluka konačno u luksuznom domu: Urbana vila u centru s okućnicom ima oko 1500 kvadrata

Franka Batelić i Vedran Ćorluka uselili su u novi dom. Kako su nam potvrdili izvori bliski paru, sa selidbom su započeli u siječnju, a od veljače i službeno žive u vili smještenoj na jednom od brežuljaka, iznad poznatog zagrebačkog trga.

Pjevačica Franka Batelić (28) i njen suprug nogometaš Vedran Ćorluka (35) zajedno s jednogodišnjim sinom Viktorom i psom Oskarom preselili su u novi dom. Njihova vila, koja s okućnicom ima oko 1500 kvadrata, nalazi se u Zagrebu nedaleko od Britanskog trga. Prema procjenama medija, vrijednost vile je oko 15 milijuna kuna.

Par je s gradnjom započeo prije tri godine, a prije izgradnje na zemljištu je bilo potrebno srušiti postojeći objekt.

Kako doznajemo od izvora bliskih paru, sa selidbom su započeli početkom siječnja. Kako od ovog mjeseca i stalno borave u svom novom domu, često ih se može vidjeti u šetnji sa sinčićem u obližnjem parku, a i sama je Franka Batelić na svom Instagramu objavljuje fotografije iz novog doma.

Čitajte i: Vedran Ćorluka za sebe i Franku u centru Zagreba gradi luksuznu vilu od oko 15 milijuna kuna

Pjevačica iz mjesta Rabac (nalazi se nedaleko od Labina) i bivši hrvatski nogometni reprezentativac, trenutačno igrač Lokomotive iz Moskve, prije devet godina upoznali su se na Zrću te dugo održavali vezu na daljinu, na relaciji Hrvatska-Rusija. Vjenčali su se 2018. u Istri, slavlje u Vili Meneghetti potrajalo je do ranih jutarnjih sati.

Čitajte i: Čeka ih selidba u luksuzni dom, a dotad uživaju konačno zajedno: Nitko sretniji od Franke

Njihov sin Viktor na svijet je došao 5. siječnja 2020. kao kruna ljubavi, a za njegov prvi rođendan Franka je na Instagramu podijelila fotografiju s mališanom iz novog doma.

- Mutna fotka za najluđu i najljubavniju godinu života. Kakva god da je 2020. bila, meni si došao ti. Sretan ti Prvi, ljubavi moja, napisala je glazbenica koja je u veljači primila i nagradu Top.hr Music Awards za najslušaniju žensku pjevačicu u Hrvatskoj.

Franka je izjavila kako će svaka njezina nova pjesma biti posvećena sinu. No, koliko god voli biti majka, požalila se kako ne uspijeva naći vremena za išta drugo te da njihova jutra nipošto nisu glamurozna.

Linker
20. travanj 2024 05:23