Girl power

Fotografija Karmele Vukov-Colić je sve raznježila, ali posebno su oduševljeni njezinim priznanjem: ‘Da se ne lažemo...‘

TV voditeljici i strastvenoj kuharici Karmeli Vukov-Colić treba odati priznanje za hrabrost. Već nekoliko puta je napravila zaokret, a kroz život si rado zadaje i izazove redovito i ostvaruje...

Prošle godine je Karmela Vukov-Colić napravila veliku promjenu, a godinu dana nakon velikog zaokreta i novog posla u veljači nam je otkrila da uživa kao nikad do sada. Odluka da nakon 30 godina napusti HRT krajem 2018. utjecala je i na njezino zdravlje - tegobe vezane za štitnjaču su se povukle same od sebe, a ona si je zadala i neke nove zadatke. Nedavna objava fotografije iz djetinjstva pokazuje da je Karmela i kao djevojčica imala stav pobjednice.

"Da se ne lažemo: ja sam oduvijek bila opaka cura!", napisala je kraj crno-bijele fotografije a onda dodala i Hashtagove #girlpower #tricikl #womanstyle...

image
Poznata televizijska voditeljica Karmela Vukov-Colić bez straha ide u promjene.



BILJANA GAURINA/CROPIX

Ono što joj svi daju priznanje je to da uvijek ide prema naprijed. Uskoro će izdati novu kuharicu, a to joj čini veliko zadovoljstvo. "Kuham od djetinjstva i puno sam toga naučila kroz te godina, a i svašta skupim po putu. S putovanja donosim namirnice, posude, recepte, tradicionalne načine pripreme nekog jela... A uz Hildegardu sam naučila podosta o začinima i začinskim travama. O njihovoj važnosti i vrijednostima za naš organizam.", rekla je Karmela koja je nakon Prisavlja svoju sreću pronašla u angažmanu za Laudato TV u emisiji "Recept svete Hildegarde", a usporedno radi na više frontova, a okušala se i kao glumica u predstavi "Menopauza".

"Trebamo vjerovati u sebe. Da smo dobri, da smo sposobni, da znamo i možemo. Treba si i postaviti neke izazove. Čovjek se bolje osjeća kad ih ostvari. I odmah zada nove.", rekla je Karmela recept za sretan i ispunjen život.



Čitajte i:

Karmela Vukov Colić osim kulinarske ima još jednu zavidnu vjeeštinu: Pohvalu dobila i od poznatog koleg

Karmela Vukov-Colić: ‘Danas, godinu dana od odlaska s HRT-a, i stres i lijekovi su prošlost‘

EKSKLUZIVNO! Karmela Vukov-Colić: Moja istina o odlasku s televizije

Linker
16. travanj 2024 09:21