DIDIER FEREY/KCS PRESSE/PROFIMEDIA
Komad nakita

Emily Ratajkowski još uvijek nosi vjenčani prsten: ‘Razvod nikad nije tužna priča‘

Ratajkowski je otkrila zašto je i nakon razvoda tješi pogled na vjenčani prsten iz braka s filmskim producentom Sebastianom Bear-McClardom.

Ratajkowski je otkrila zašto je i nakon razvoda tješi pogled na vjenčani prsten iz braka s filmskim producentom Sebastianom Bear-McClardom.

Da je s pravom smatraju idealom ženske snage i ljepote, proslavljeni model Emily Ratajkowski dokazuje i nakon raspada braka s filmskim producentom Sebastianom Bear-McClardom. No, usprkos tome što je prije četiri mjeseca, u rujnu lanjske godine, podnijela zahtjev za razvod, na njezinoj ruci još ponekad zablista vjenčani prsten.

"To je samo formalnost i nema nikakve veze s mojim ljubavnim i bračnim statusom. Za mene je to sad dio nakita koji ponekad nosim i nema nikakvo drugo emocionalno značenje osim što je možda podsjetnik na sve što sam prošla", izjavila je Emily Ratajkowski u svom podcastu "High Low with EmRata" u kojem je ugostila transrodnu nebinarnu glumicu Tommy Dorfman.

image

Emily Ratajkowski u Versaceovoj kampanji u Milanu

VERSACE VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

"Hvala ti što si s nama podijelila sva svoja razmišljanja, dvojbe, strahove i nade o svom razvodu. Takve priče su meni osobno vrlo značajne, jer sam i kroz tvoje iskustvo shvatila da nisam sama", izjavila je Tommy Dorfman koja je i sama prošla razvod od supruga Petera Zurkuhlena nakon pet godina braka.

"Jedino nam nisi rekla što si učinila s vjenčanim prstenom", upitala je Dorfman svoju domaćicu, a ona joj je objasnila da ga još uvijek čuva i da ga se neće riješiti.

image

Emily Ratajkowski i bivši suprug Sebastian Bear-McClard 2018.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

"Razvod zapravo nikad nije tužna priča, nego prilika da nazdravimo novom početku i svojoj novoj ja. Zato sama sebe moram svaki put podsjetiti da nekim prijateljicama treba utjeha u tom trenutku, iako mi je prva reakcija da povičem od sreće i čestitam im što su smogle hrabrost da učine nešto dobro za sebe", izjavila je Ratajkowski i dodala da poznaje mnoge nesretne parove koji ustrajavaju na vezi i braku jer se jednostavno boje promjene.

image

Sin Sylvester u ožujku će proslaviti drugi rođendan

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

"A to sigurno nije najbolji i najzdraviji način da provedete svoj život. Zato nazdravimo razvodu", tim je riječima zaključila svoju emisiju.

Nakon razvoda su manekenku počeli povezivati sa slavnim glumačkim ljepotanima - od Brada Pitta do Petea Davidsona i Erica Andrea, a sama je priznala da proteklih mjeseci najviše uživa kao solerica.

Emily Ratajkowski je majka sinčića Sylvestera koji će u ožujku proslaviti drugi rođendan, a smatra se feministicom i aktivisticom u čijem fokusu su ženska prava i prava manjinskih skupina.

Linker
26. travanj 2024 14:57