MAMINA JE ZADNJA

Elon Musk vs. Brooklyn Peltz Beckham! Mamini sinovi u oklopu su teški frajeri!

Genijalni poduzetnik i britanski fotograf zapravo nisu toliko različiti kao što se to čini na prvi pogled.

Obojica su blistali u oklopima na različitim partijima povodom Noći vještica, gdje su glumili teške frajere. No, to nije jedina sličnost između Elona Muska i Brooklyna Peltza Beckhama bez obzira na sve velike razlike koje ih i dalje dijele. Pa zapravo nije čudno da su za proslavu Helloweena odabrali slične kostime.

Elon Musk se na partiju Heidi Klum pojavio u oklopu mišićavog superheroja, a tri dana prije Brooklyn se u društvu supruge Nicole Peltz Beckham prerušio u srednjovjekovnog viteza.

image

Srednjovjekovni viteški oklop za Brooklyna Beckhama odabrala je Nicole Peltz

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Vlasnik Twittera, osebujni milijarder Elon Musk možda jest vizionar čije letjelice osvajaju svemir, a električni automobili Tesla pokoravaju svijet, a pritom i genijalni poduzetnik te jedan od najbogatijih ljudi na planeti s poslom od tko zna koliko milijardi dolara. Ali nije emocionalno dorastao izazovima privatnog života, čije se veze temelje na brizi, ulaganju vremena i pažnje u međusobne odnose, te povjerenju.

image

Elon Musk bio je uzvank na partiju Heidi Klum

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zato ga više od svih žena, s kojima je dobio čak desetero djece, bezrezervno podržava samo majka Maye Musk, najvažnija žena u njegovom životu čijem se značaju nijedna druga nikada neće približiti. U njezinoj pratnji je i stigao na gala zabavu Heidi Klum.

Njega mama doduše nije pratila, ali slična je situacija i s Brooklynom Peltzom Beckhamom kojeg Victoria Beckham, ali čini se i supruga Nicole drže na kratkoj uzici. Nije tajna da Victoria i David Beckham od Brooklynovog vjenčanja u travnju ove godine nisu u idiličnim odnosima sa snahom i njezinom obitelji, a siroti Brooklyn u tom hladnom ratu pokušava balansirati između majke i supruge kako god najbolje zna i umije.

image

Brooklyn Beckham i supruga Nicole Peltz u Helloween izdanju

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Tako je ove jeseni ruku pod ruku s Nicolom stigao na obiteljsko okupljanje Beckhamovih povodom majčine revije na Pariškom tjednu mode.

image

Elon Musk bio je uzvank na partiju Heidi Klum

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Linker
19. travanj 2024 16:35