divna vijest

Ekskluzivno doznajemo! Frano Lasić i supruga Milena postali roditelji: ‘Ponosni smo i presretni!‘

Glumac i glazbenik postao je prije dva dana otac dječaka! Maleni je očevo četvrto, a majci Mileni Lasić prvo dijete! Beogradska umjetnica i Frano Lasić okrunili su tako svoju veliku ljubavnu priču.

Glumac i glazbenik Frano Lasić dočekao je sa svojom suprugom, beogradskom likovnom umjetnicom Milenom Lasić, njihovo prvo dijete! Kako ekskluzivno doznajemo, u Beogradu je na svijet stigao dječak! Lijepe vijesti potvrdila nam je i novopečena majka, koja je još uvijek s dječakom na oporavku u bolnici!

"Dječak je stigao 29. studenog, ponosni smo i presretni", otkrila nam je u kratkom razgovoru Milena Lasić, koja sa suprugom Franom još uvijek vijeća između dva imena, od kojih će jedno nadjenuti malom mezimcu.

Tijekom trudnoće, Milena je posebno pazila na sebe - i zbog pandemije koronavirusa!

Maleni je prvo dijete karizmatične beogradske umjetnice i četvrto dijete dubrovačkog šarmera. Kada su saznali da će postati roditelji - bili su izvan sebe od sreće. "Skakali smo od sreće, ljubili se, grlili kad smo doznali da ćemo postati roditelji", izjavila je Milena za beogradsko izdanje magazina Gloria kada je sa suprugom podijelila lijepe vijesti o prinovi.

Nedavno su proslavili petu godišnjicu, a sada je stigao i sin!

Njihov dječak stigao je kao najveća kruna ljubavi koja traje već osam godina! Par je nedavno proslavio petu godišnjicu braka, a prije negoli su se odlučili ozakoniti vezu, proveli su tri godine u ljubavnoj vezi. Zbog ljubavi prema Mileni, Frano posljednjih godina živi u Beogradu, gdje radi na nizu projekata te gradi lijep obiteljski život.

image
Ljubavi par uživa u umjetničkoj i emotivnoj povezanosti već osam godina.
Privatni album

"Žena uvijek ima nešto s čim vas fascinira i nešto što vas potakne. Sretno sam oženjen Beograđankom, slikaricom Milenom Matić. Našao sam osobu koja mi paše u svakom smislu, koja je pametna, prelijepa i dobra, i to je velika sreća", rekao je Lasić kada je prije dvije godine za Blic govorio o Mileni i njihovoj bajkovitoj ljubavnoj priči. A toj priči sada se pridružio i sin, koji će ovu umjetničku obitelj inspirirati više no išta dosad.

Linker
20. rujan 2022 11:36