Slavlje ljubavi

Ekskluzivne fotografije! Pogledajte vjenčani album Tihane Lazović i Branislava Trifunovića

Nakon tri godine veze na daljinu i dvodnevnog svadbenog tuluma u blizini Novog Sada - na kojem su nastupile regionalne glazbene zvijezde - glumački par započinje zajednički život u Beogradu.

Ovih dana svi govore o vjenčanju Tihane Lazović i Branislava Trifunovića. Jer se gotovo cijela domaća kazališna i filmska scena s godišnjeg odmora na Jadranu (ili iz Zagreba) zaputila prema Vojvodini, gdje su se glumci vjenčali u nedjelju 21. kolovoza. Fotografije dobre zabave na Salašu 137 u blizini Novog Sada na društvenim su mrežama počele osvanjivati već u subotu, kad se okupio dio gostiju. Ostatak je stigao na dan ceremonije - čiju atmosferu dočaravaju snimci koje su glumci ekskluzivno odlučili podijeliti s Glorijinim čitateljima. Mladenci su za dan vjenčanja odabrali nedjelju - umjesto tradicionalne subote - jer je većini njihovih prijatelja tako više odgovaralo.

Tihani je kuma bila Marina Redžepović, glavna glumica u nagrađivanom filmu "Zbornica". Branislavu je pak svjedok bio Nedžad Mula­omerović, sarajevski arhitekt i bubnjar benda Letu štuke, koji je i zabavljao goste na vjenčanju. Tihana i Bane upoznali su se prije tri godine u beogradskom kafiću Monks, tijekom snimanja srpske serije "Tajkun" u kojoj su oboje glumili.

image

Tihana Lazović i Branislav Trifunović vjenčali su se na vojvođanskom salašu

MAJA MEDIĆ
image

Tihana Lazović i Branislav Trifunović

MAJA MEDIĆ

"Nikad nisam znala što znači ljubav na prvi pogled, ali među nama je definitivno bilo smijanje na prvu foru, dobra zezancija koja se protegnula do zore i traje sve do danas", kaže Tihana Lazović koja otada zbog Baneta, kako odmila zovu njenog Branislava, živi na relaciji između Zagreba i Beograda. Zaprosio ju je na proslavi Nove godine 2020., u beogradskom Malom pijatu u centru Savamale, što im je, kaže Tihana, od početka veze jedan od najdražih restorana.

image

Salaš nije hotel, ali mladenka i mladoženja dobro su se snašli da sve pripreme odrade prije dolaska gostiju

MAJA MEDIĆ
image

I glumac se dotjerao za svoje vjenčanje

MAJA MEDIĆ

"Svadbu smo zamislili kao dobar tulum, ali bez bespotrebnih i besmislenih običaja, protokola. Željeli smo se samo dobro zabaviti, bez očekivanja da to mora biti ‘najljepši dan u životu‘. No, na kraju je to ipak bio jedan od najljepših dana u mom životu", otkriva glumica koja se proslavila prije sedam godina ulogom u filmu "Zvizdan" Dalibora Matanića.

image

Tihana Lazović uoči vjenčanja

MAJA MEDIĆ
image

Mladenkina kuma, glumica Marina Redžepović

MAJA MEDIĆ

UMJESTO UOBIČAJENIH ZAHVALNICA POPUT SAPUNČIĆA ILI MAGNETA, GOSTIMA SU SE DIJELILE - TABLETE PROTIV MAMURLUKA.

Podjednako kao i za glumu, Tihana sve to vrijeme privlači pažnju javnosti i svojim modnim odabirima. Tako je bilo i na svadbi, za koju je odabrala netipičnu vjenčanicu - kratku, ali sa šlepom, s čipkom koja je zavodljivo provirivala na bedrima... Dizajnirala ju je Lana Puljić, koja je odijeva za premijere i sve važne događaje.

image

Sandale Tihane Lazović u boji ciklame potpisuje Jimmy Choo

MAJA MEDIĆ
image

Naša glumica je svoju svadbu zamislila kao dobar tulum

MAJA MEDIĆ

"Vjerna sam Lani već deset godina, otkako mi je napravila haljinu za premijeru filma ‘Šuti‘ Lukasa Nole. To je bila moja prva premijera u životu. Pratila me od Knina do Cannesa, a vjenčanica s njenim potpisom bila je točno onakva kakvu sam je zamislila - savršena, pogotovo u kombinaciji s jarkoružičastim sandalama brenda Jimmy Choo u kojima sam plesala cijelu noć", govori glumica.

image

Branislav i Tihana živjet će u Beogradu

MAJA MEDIĆ

Vjenčani buket osmislila je kuma Marina Redžepović, a po njenim ga je željama izradila cvjećarica Sofija Vukajlović. Bio je toliko lijep, kaže Tihana, da joj ga je bilo žao baciti nekoj neudanoj prijateljici. Na kraju ga je ipak zavitlala u zrak, no zapeo je za drvo, a "spasila" ga je redateljica Ana Lazarević, prijateljica Banetovog starijeg brata, glumca Sergeja Trifunovića. Prema mladenkinoj želji, sve je bilo autentično - stolnjaci, nepretenciozni ukrasi, poljsko cvijeće... Imali su švedski stol bez klasične vjenčane torte, a matičarka je stigla iz Novog Sada. S njima su slavili rodbina i prijatelji - ukupno 140 uzvanika - glumci Slavko Sobin, Anđela Ramljak, Goran Bogdan, Adrian Pezdirc, Helena Minić Matanić sa suprugom redateljem Daliborom Matanićem, koji je Tihaninu baku Gracijelu odveo na podij i plesao s njom do 3 sata ujutro.

image

Veliko mladoženjino iznenađenje za mladenku bio je nastup Severine

MAJA MEDIĆ

"Svirali su nam Letu štuke, Neno Belan, Bojana Stamenov i njen bend, DJ Pepe i prva truba Srbije - Dejan Petrović, sa svojim big bandom koji je u svom stilu obradio hitove Metallice i Rage Against The Machinea. Sve je frcalo od ljubavi, imali smo mali festival na koji su se naši prijatelji muzičari došli zabaviti zajedno s nama - govori Tihana. Prvi ples mladenaca bio je uz pjesmu "Odnesi me" Vlade Divljana.

POGLEDAJTE EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE IZ VJENČANOG ALBUMA TIHANE LAZOVIĆ I BRANISLAVA TRIFUNOVIĆA

Premda je, kaže, vrlo pronicljiva i najčešće pogodi što joj prijatelji i dragi spremaju, njenom Banetu je te večeri ipak pošlo za rukom da je iznenadi.

"Stvarno sam ostala u šoku kad se pojavila Severina i otpjevala svoj hit ‘Mili moj‘. Inače uvijek sve nanjušim, ali ovoga puta nisam imala pojma što mi se sprema. Bila sam totalno oduševljena jer mislim da je Severina prava kraljica, snimale smo zajedno film Predraga Ličine ‘Posljednji Srbin u Hrvatskoj‘ i obožavam njenu energiju - ispričala nam je glumica, koja se sada, poslije vjenčanja, seli u Beograd.

Više o planovima nakon njihovog vjenčanja, čitajte u novom broju Glorije.

image
GLORIA PRODUKCIJA

U novom broju Glorije čitajte i ove teme:

  • RENATA BAČANEK Knjige su moj lijek
  • DELIA OWENS Između fikcije i stvarnosti
  • DAMIRA GREGORET Desetljeće vjernosti - studiju RTL-a i čovjeku svog života
  • PRINCEZA DIANA: 25 GODINA BEZ KRALJICE SRCA Život i smrt pod nesretnom zvijezdom
  • LJEPOTA Svevremenski glamur Lady Di
  • MODA Princeza Diana kao ikona stila
  • DUNJA VEJZOVIĆ Moje radno mjesto iz snova na otoku Rabu
  • KUHINJA: DANICA JURIČIĆ SPASOVIĆ Specijaliteti iz brodske kuhinje
  • PUTOVANJE: BURSA Turska avantura zagrebačke spisateljice i prevoditeljice Darije Žilić
  • FELJTON: ĐURĐICA BARLOVIĆ Tri desetljeća bez prve pjevačice Novih fosila
Linker
25. travanj 2024 16:13