Princ Harry i Meghan Markle

 KOEN VAN WEEL/AFP/PROFIMEDIA
MESSI DRAŽI OD BEY

Dva lica princa Harrya: Od nezainteresiranog promatrača na koncertu do strastvenog navijača

Meghan Markle nabavila je ulaznice za koncert Beyonce Knowles i učinila sve da u svečanoj loži zabavi supruga.

Meghan Markle nabavila je ulaznice za koncert Beyonce Knowles i učinila sve da u svečanoj loži zabavi supruga.

Trebao je to biti zajednički izlazak za pamćenje, Meghan Markle učinila je sve da u svečanoj loži potakne supruga, princa Harryja da se zabavi na koncertu Beyonce Knowles, ali čini se da hitovi slavne američke pjevačice njemu baš i nisu prirasli srcu...

"Izgleda kao svaki muškarac kojeg su natjerali da ide na Beyonce", "Govor tijela mu baca na Marka Zuckenberga na koncertu Taylor Swift"..., u tom tonu su glasili brojni komentari objave njihove zajedničke fotografije na društvenoj mreži X, donedavno poznate po nazivu Twitter. Na njoj Meghan Markle plješće, pjeva i pleše u ritmu Beyonceinih pjesama, dok princ Harry nezainteresirano, s rukama u džepovima, gleda u daljinu.

Radi se o koncertu slavne pjevačice na stadionu SoFi u Inglewoodu u sklopu turneje "Renaissance", a Meghan je na njega povela i svoju majku Doriju Ragland kojoj je to bio dar za 67. rođendan te blisku prijateljicu Abigail Spencer. Prema njezinoj zamisli trebao je to biti savršeni uvod u njihov prvi zajednički vikend u rujnu, ali nije tako ispalo. I dok je žensko društvo uvažilo molbu Beyonce da svatko u publici ima bar jedan srebrni detalj na sebi, kako bi se na stadionu stvorilo ozračje blješteće disko kugle i radosti koju će publika među sobom umnažati, maksimum na koji se dao nagovoriti princ Harry bio je da ispod sakoa odjene sivu majicu.

image

Bio je dobro raspoložen u svečanoj loži u muškom društvu na nogometnoj utakmici u Los Angelesu

HARRY HOW GETTY IMAGES VIA AFP

No, zato se odlično proveo u svom muškom društvu u nedjelju na nogometnoj utakmici na stadionu BMO u Los Angelesu, gdje je iz svečane lože gledao majstorije argentinskog čarobnjaka Lionela Messija u dvoboju Inter Miamija protiv FC Los Angelesa.

Ovog tjedna princ Harry, inače, putuje u Europu: na njegovom rasporedu prvo je obilježavanje godišnjice smrti njegove bake, kraljice Elizabete II., koja je preminula 8. rujna prošle godine, a nakon toga putuje u Njemačku na sportske igre ratnih veterana Invictus, čiji je utemeljitelj i pokrovitelj, a održavaju se od 9. do 16. rujna u Düsseldorfu. U London putuje sam, a u Njemačkoj će mu se pridružiti supruga Meghan Markle, s kojom će odraditi sve protokolarne dužnosti.

image

Princ Harry na utakmici Inter Miamija i FC Los Angelesa

HARRY HOW GETTY IMAGES VIA AFP
Linker
27. travanj 2024 15:11