stigla prinova

Duje Čop postao otac! Njegova supruga otkrila nježno ime koje su dali kćeri

Duje i Ana Čop uspjeli su sve zavarati. Njena prijateljica tek je danas objavila da je Ana trudna, iako je beba već stigla.

Iako je tek danas njena prijateljica, manekenka Antea Valenta, objavila da nogometaš Duje Čop i njegova supruga Ana očekuju dijete, njihova kći već je stigla na svijet.

Sretnu vijest večeras je objavila na svom profilu na Instagramu sama Ana, otkrivši i kako se malena zove.

"Ovdje je sve ono što se životom zove. Stigla nam je Mila Čop i da, najslađa je djevojčica na svijetu", poručila je Splićanka, otkrivši da je malena rođena u zagrebačkom privatnom rodilištu.

Podsjetimo, Antea je na svom storyju objavila selfie s Anom u liftu, a na njemu se vidi Anin trudnički trbuh.

Čitajte i: Duje i Ana Čop čekaju bebu: Manekenka uspješno skrivala trudnoću, otkrila je jedna fotka

"Moja trudnica je bolja od tvoje. M dođi nama", napisala je uz fotografiju, a slovo M označila je plavom bojom i time zavarala sve jer je par očekivao i dočekao djevojčicu.

image

Ana Čop

INSTAGRAM

Ana i Duje vjenčali su se lipnju prošle godine u Zagrebu, a ni tu vijest javnost ne bi saznala da ih nisu odali uzvanici na svadbi. Sam Duje objavio je tijekom dana na Instagram Storyju snimku svadbene povorke, a više je videomaterijala sa svadbe objavila influencerica Ema Luketin, koju je par pozvao na vjenčanje.

Nakon crkvenog obreda slavlje se nastavilo na zagrebačkim golf terenima. Ana je na vjenčanju zablistala u čipkastoj voluminoznoj vjenčanici, dok je Duje imao elegantno crno odijelo.

Prije vjenčanja bili su u vezi sedam godina, a zaruke su pale na Božić 2019. Iako su vjenčanje planirali za 2020. godinu, koronavirus im je pokvario planove.

Linker
05. travanj 2024 00:37