SLIKA I PRILIKA

Dugo je nismo vidjeli: Vivienne Jolie-Pitt je prava tinejdžerica koja uživa s mamom u shoppingu

Najmlađa kći slavnog glumačkog para Angeline Jolie i Brada Pitta u srpnju će proslaviti šesnaesti rođendan, a mnogi ističu kako nalikuje i slavnom tati i mami.

I dok i dalje traje višegodišnja borba između Angeline Jolie i Brada Pitta oko podjele imovine i nekretnina koje su kupili u vrijeme bračne sreće, 15-godišnja Vivienne Jolie- Pitt je izrasla u pravu djevojku. Naime, otkako su se Brad i Angelina odlučili razvesti, njihova djeca pokušavaju odrastati daleko od očiju javnosti. I dok se nedavno u medijima pojavila vijest kako njezina starija sestra Shiloh odlazi živjeti kod oca, Brada Pitta, čini se kako Vivienne uživa u druženju s mamom Angelino. Najmlađa kći slavnog para, koju rijetko viđamo u javnosti, slika je i prilika svoje mame i tate. Ovog vikenda Angelina Jolie je Vivienne povela u shopping, a sudeći prema fotografijama mama i kći očigledno su se u New Yorku odlično provele. Obje nisu skidale osmijeh s lica. I dok je Angelina bila elegantna u crnoj kombinaciji, Vivienne se odlučila za jednostavnu sivu sweat majicu i traperice.

image

Angelina Jolie i Vivienne Jolie-Pitt odlično su se zabavile u shoppingu

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Viviennin osmijeh mnoge je asocirao na njezinog oca Brada Pitta, premda po obliku lica nalikuje majci. Vivienne Jolie-Pitt i njezin brat blizanac Knox, 12. srpnja će proslaviti svoj šesnaesti rođendan, a blizanci su najmlađa djeca slavnog para. Osim 17-godišnje kćeri Shiloh i 15-godišnjih blizanaca Knoxa i Vivienne, koji su njihova biološka djeca, Angelina Jolie i Brad Pitt posvojili su još troje starije djece, 22-godišnjeg Maddoxa, 20-godišnjeg Paxa i 19-godišnju Zaharu. Njihova posvojena djeca su se samoinicijativno odlučila odreći očevog prezimena. Raspadu braka, kako je poznato, kumovala je žestoka svađa na privatnom letu između Nice i Los Angelesa 2016., kad je Brad Pitt, kako se kasnije otkrilo, fizički nasrnuo na Angelinu Jolie i Paxa.

image

Vivienne Jolie-Pitt u srpnju će proslaviti 16. rođendan

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Kako je Angelina Jolie ispričala istražiteljima, ona je tada zadobila lakše tjelesne ozljede, uključujući i povredu lakta zbog čega je morala na fizioterapiju. Osam godina nije bilo dovoljno da bivši supružnici pronađu zajednički jezik, pa se borba među njima ne stišava. Trenutačno je središtu medijske pozornosti bitka nad vlasništvom francuskog dvorca i vinarije Miraval, čije je dionice Angelina Jolie prodala ruskom oligarhu, a Brad na sudu tvrdi da nije napravila to u dobroj vjeri, već je prvotno trebala njemu ponuditi dionice.

Linker
25. travanj 2024 11:56