ŽIVJELA LJUBAV

Dugo ga je skrivala: Domenica se pojavila u javnosti s dugogodišnjim dečkom

Glazbenica Domenica Žuvela i odvjetnik Ivan Bačić feštali su s Tončijem Huljićem na predstavljanju novog brenda Madre Badessa koji je ime dobio po njegovom bendu.

Glazbenica Domenica Žuvela (30) na promociju Maraskinog brenda Madre Badessa, koji je ime dobio po bendu Tončija Huljića u kojem je ona kao prateći vokal svojedobno započela svoju scensku karijeru, stigla je u društvu svog dugogodišnjeg dečka, odvjetnika Ivana Bačića.

image

Petar Grašo, Andrea Andrassy, Domenica Žuvela, Vjekoslava Huljić, Brankica Šola i Ivan Bačić u pozadini

TOM DUBRAVEC CROPIX

Za dugogodišnju vezu između atraktivne Korčulanke i odvjetnika s Korčule, saznalo se uoči vjenčanja Domenicine najbolje prijateljice Hane Huljić i Petra Graše kad je Ivan Bačić svoju dragu dopratio na svadbu, a s mladoženojom je feštao i na momačkoj večeri u restoranu Privor u Žrnovnici pored Splita.

image

Andrea Andrassy, Domenica Žuvela i Ivan Bačić

TOM DUBRAVEC CROPIX

"Ne skrivamo se, no s druge strane od samog početka naše veze oboje smo se složili da je držimo samo za nas, koliko je to moguće", ispričala nam je Domenica, koja je sudeći po fotografijama iz splitske galerije Food sa svojim Ivanom sretna, opuštena i zaljubljena kao i na počektu veze. Hanu, Tončija i Vjekoslavu Huljić davno je opisala kao svoju drugu obitelj, a sa svojim Ivanom je za Uskrs posjetila vječni grad Rim koji ju je oduševio.

image

Domenica Žuvela i Vjekoslava Huljić nazdravile su uspješnoj suradnji

TOM DUBRAVEC CROPIX

"Grad Rim je poput muzeja, u kojem god dijelu grada se nalazite, možete pronaći neku znamenitost i sigurno ću mu se opet vratiti. Rim je jedan od najljepših gradova koje sam posjetila, zato mu se već četvrti put vraćam. Početkom godine, točnije u siječnju, bila sam na produženom vikendu u Rimu i slučajno naletjela na reklamu za koncert Erosa Ramazzottija. Odlučila sam odmah kupiti karte i to je zapravo bio povod za ovo putovanje. U tom trenutku nisam ni slutila da je taj vikend Uskrs, kojeg inače svake godine tradicionalno provodim na otoku sa svojom obitelji, ali ovaj u Rimu je za mene bio jako poseban", izjavila je Domenica Žuvela koja na putovanja obavezno sa sobom vodi svoju ljubimicu, crnu pudlicu Zaru.

image

Domenica Žuvela

TOM DUBRAVEC CROPIX

Za naš portal otkrila je i kako zamišlja vlastitu svadbu: "S obzirom na to da sam pjevala godinama na vjenčanjima, voljela bih da to bude nešto netipično, ako bude. Ne mogu uopće zamisliti sebe da moram birati godinu prije prostor, datum, vjenčanicu, sve ono što je ljudima normalno. Najviše bih voljela da to bude neka varijanta ‘od danas do sutra‘, što znam da je, vjerojatno, nemoguće", povjerila nam je Domenica, koja po pitanju organizacije vjenčanja već ima iskustva s obzirom na to da je bila kuma najboljoj prijateljici Hani Huljić.

image

Petar Grašo, Andrea Andrassy, Domenica Žuvela i Vjekoslava Huljić

TOM DUBRAVEC CROPIX
Linker
14. travanj 2024 14:34