Snimanje za Vogue

Dobri geni Leni Klum: Modna kraljica konačno je dala zeleno svjetlo svojoj nasljednici

Ona je među najpoznatijim njemačkim top modelima i dugo je odolijevala tome da najstarijoj kćeri dopusti ulazak u svijet mode, no sada je ipak popustila pa su Heidi i Leni Klum zajedno pozirale za najpoznatiji modni časopis.

Generacijska smjena u svijetu mode nije mimoišla ni Heidi Klum (48), zvijezdu američkog reality showa "Making The Cut", a nasljednica joj je kćer Leni (16). Mezimica ju je dugo molila da joj dopusti istražiti što nude modne piste, kako izbliza izgleda kreativni kaos uoči modnih revija, kakav je osjećaj dobiti kampanju velike modne kuće, pa je mama naposljetku pokleknula.

Pristala je na zajedničko snimanje za naslovnicu njemačkog izdanja Voguea čime je Leni Klum i formalno uskočila u toliko željenu ulogu. Pozirale su bosonoge, odjevene u prevelika odijela žarkih boja koja podsjećaju na modni stil 80-ih, a ponosna mama ljubila kćer u obraz kao da joj time želi reći: ”Ok, u pravu si. Vrijeme je da ostvariš vlastiti projekt modna pista”.

Prva zajednička naslovnica

Prva naslovnica Leni Klum otkriva njihovu nevjerojatnu sličnost. Prelijepa modna debitantica čiji je otac talijanski playboy Flavio Briatore, a posvojio ju je mamin bivši suprug, britanski glazbenik Seal, ležerno pozira kao da to radi svaki dan. Modni znalci predviđaju joj blistavu karijeru kakva se smiješi i Kaii Gerber (19), koja je slika i prilika svoje mame, nekadašnjeg top modela Cindy Crawford.

Kakav je osjećaj uvesti vlastitu kćer u svijet mode, nakon što je u svojim TV emisijama o modnim počecima mladih manekena te dizajnera isto omogućila nadarenim debitantima, nekadašnji anđeo Victoria‘s Secreta i još uvijek tražena manekenka otkrila je u streamingu "People the TV Show" istoimenog američkog magazina.

"Kad ste u toj dobi, još uvijek pokušavate shvatiti tko ste, što želite biti. Ona želi raditi ono što radim i ja. Uvijek sam mislila da je premlada, djecu smo odlučili držati podalje od očiju javnosti. Ali ona sada vozi automobil, ima dovoljno godina pa sam shvatila ako to može činiti, može pokušati i sa modelingom", zaključila je Heidi Klum.

Linker
24. travanj 2024 07:25