VELIKA PROMJENA

Dobila je krila! Tužna Hurem na Azurnoj se obali transformirala u leptiricu

Crvenokosa turska glumica Meryem Uzerli, koju pamtimo po ulozi sultanije Hurem u ‘Sulejmanu Veličanstvenom‘, bila je zvijezda crvenog tepiha 75. filmskog festivala u Cannesu.

Proslavljena njemačka glumica turskog podrijetla Meryem Uzerli (38) koju smo obožavali u ulozi zanosne Hurem u TV serijalu 'Sulejman Veličanstveni' na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu transformirala se u - leptiricu.

Tako je barem djelovala u svijetloplavoj večernjoj haljini Yanina Couture s ljubičastom mašnom, ukrašena skupocjenim Chopardovim nakitom kojim je upotpunila svoj nastup. Čarobna transformacija gusjenice u leptira simbolički je metafora ponovnog rođenja, jer nam leptiri pokazuju kako unutar sebe možemo rastvarati stare obrasce i mijenjati se - obnavljajući se i razvijajući se, tvrde upućeni i napominju da nam takva promjena pokazuje važnost predaje i povjerenja kao dijela osnovnog procesa rasta i obnove.

image

Na crvenom tepihu zablistala je u kreaciji Yanina Couture

IPA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Haljina je impresivna i odostraga

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

Zbog toga leptiri ne simboliziraju samo ponovno rođenje, nego i nadu, te hrabrost, ali i slobodu.

Čitajte i: TEŠKO BOLESNA GLUMICA OTKRILA NOVE ŠOKANTNE DETALJE IZ SVOJIH MEMOARA: ‘DVA PUTA SAM BILA KORAK DO SMRTI

Meryem Uzerli na Azurnu je obalu stigla s Jadrana, gdje se prošlog tjedna odmarala u luksuznom resortu Portonova u Herceg Novom u Crnoj Gori.

image

U Sulejmanu Veličanstvenom glumila je sulatniju Hurem

RTL

"Brodim olujnim morem da bih bila s tobom, da bih bila slobodna", napisala je tada Uzerli uz objavu videosnimke na gliseru.

Glumica je majka dvoje djece, 8-godišnje kćeri Lare Juemine Uzerli iz veze s bivšim zaručnikom Catom Atesom, te 16-mjesečne Lily Koi, čiji je otac, kako se nagađa, Meryemin šest godina mlađi kolega Caglar Ertugrul.

Uzerli njihovu vezu nije javno potvrdila, no pretpostavlja se da je upravo Ertugrul glavni razlog što se glumici nakon godina tuge i borbe s depresijom vratio osmijeh na lice.

image

Meryem Uzerli u Cannesu 2019.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

U vrijeme kad je bila na vrhuncu slave Uzerli je doživjela živčani slom zbog čega je lik Hurem naprasno nestao iz serijala 'Sulejman Veličanstveni'. Glavni razlog za to bilo je odbijanje turskog biznismena Cana Atesa da priznati očinstvo kćeri Lare Jemine. Uzerli se tada povukla iz javnosti i završila na rehabilitaciji u Berlinu. Taj dio njezina života i sve ružno što joj se događalo sad su očito iza nje, a Meryem Uzerli u Cannesu zrači samopouzdanom ljepotom žene u najboljim godinama i najboljoj fazi svoga života.

image

Meryem Uzerli na Berlinaleu 2017.

ANDREAS SUHR/FACE TO FACE/SHUTTERSTOCK
Linker
19. travanj 2024 15:14