Potpuno iskreno

Djetinjstvo Massima Savića: ‘Roditelji su se upoznali kad je tata bio slijep, slao mi je poklon limuzinom‘

Glazbenik je rođen u Puli, ali najranije godine proveo je u nekoliko država i na nekoliko kontinenata, a život mu je obilježio rani rastanak s ocem kojeg je zgubio u dobi od šest godina.

Poznati pjevač Massimo Savić jedno je od omiljenih lica u cijeloj regiji, tako je kao gost srpske televizije Pink dao veći intervju u kojem se otvorio po pitanju svoje obitelji. O ljubav majke i oca govorio je u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Glazbenik rođen u Puli opisao je neobičnu ljubav koja je povezala njegove roditelje, kao i tragičnu sudbinu koja ga je razdvojila od oca u vrlo malenoj dobi od samo šest godina. Roditelji su mu se upoznali dok je on imao zdravstvenih problema, piše Slobodna Dalmacija.

"Oni su se upoznali kada je on bio slijep, prije operacije. Mislili su da je neće preživjeti, ali jest. Uz vrlo jaku dioptriju progledao je i rekao mojoj majci: ‘‘Mogu li ja vas posjetiti kada progledam pa da se vjenčamo?‘ Rastavila ih je bolest, dijagnosticirali su mu leukemiju, on se uplašio, samo je otišao i umro. Neko vrijeme nismo znali gdje je. Kasnije smo otkrili da živi s nekom ženom, koja također umire od raka. Strašno ga je pogodila ta bolest, mene također. Svaki put za moj rođendan slao mi je poklone limuzinom. Mnogo mu toga nisam stigao kazati. Umro je kad sam imao šest godina, tako da sam tek kasnije od njegovih prijatelja saznao sve o njemu", otvorio se pjevač novinaru Nemanji Vujičiću.

Pogledajte video

Čitajte i: Massimo o djetinjstvu: ‘Moji su se rastali kada sam imao tri godine, otac je ubrzo umro‘

Život na nekoliko kontinenata

Osim toga o djetinjstvu je govorio s lijepim sjećanjem na vrijeme koje je provodio kod baka i djede u Aversi pored Napulja i Milanu, kazao je da je Italija njegova druga država te da čak ima pravo na talijansko državljanstvo koje nije uzeo. Zatim je s majkom putovao u Australiju i to brodom, u toj dalekoj zemlji završio je dva razreda osnovne škole.

Na taj su put otišli jer su ih dvije majčine sestre pozvale da okušaju život tamo. "Meni je bilo jako lijepo u Australiji, ali Italija mi je ipak najljepša", rekao je naš pjevač. Također u svom djetinjstvu koje je bogato iskustvima, imao je prve doticaje s umjetnošću osim čitanja i crtanja zahvaljujući teti Eleonori upoznao se i s glazbom.

Linker
23. travanj 2024 09:13