Stopama slavnog oca!

Djeca Michaela Schumachera samozatajna su i vole sport, a majka ne prestaje vjerovati u čudo

Supruga Michaela Schumachera navodno je potrošila veliki dio obiteljskog bogatstva da bi priuštila voljenom suprugu liječenje i skrb kakvu zaslužuje. Corrina Schumacher i njezina djeca dostojanstveno se nose s teških sedam godina, a čekajući čudo mladi Mick i Gina grade vlastite sportske karijere.

Mick Schumacher krenut će stopama svog oca - vijest je to koju je s medijima podijelio predsjednik FIA-e, Jean Todt, a koja je glasno odjeknula u cijelom svijetu. Ne samo zato što će Michael Schumacher dobiti nasljednika na stazi, već i zato što je izjavom Todt insinuirao da je sedmerostruki svjetski prvak u svjesnom stanju. Nakon teške skijaške nesreće koju je Michael pretrpio 2013. godine na skijanju u francuskim Alpama, ovo je prvi put da službeno netko iz kruga bliskog proslavljenom sportašu javlja da je on u budnom stanju.

Zbog ozljede je neko vrijeme bio u induciranoj komi, a otad pa do danas rijetki znaju kakvo je zaista stanje velikog vozača Formule 1. Todt, koji je blizak Schumacherov prijatelj, otkrio je da Michael prati svog sina putem televizije. "Naravno da Michael prati Micka. Mick će od sljedeće godine vjerojatno u Formulu 1, što će biti veliki izazov. Bili bi oduševljeni imati novog Schumachera na najvišoj razini utrkivanja", rekao je Todt. Na daljnja pitanja o zdravstvenom stanju višestrukog svjetskog prvaka ostao je diskretan i rezerviran.

Ništa neobično, takva je želja obitelji Michaela Schumachera, poglavito njegove supruge Corinne i njihove djece - spomenutog sina Micka i kćeri Gine.

Otkako je doživio nesreću, Michaelova supruga Corrine rijetko se oglašava u medijima. Posvećena je suprugu i djeci te ranču gdje s obitelji uzgaja konje. Možda je upravo stoga njihova 23-godišnja kći Gina strastvena jahačica te se tim sportom bavi i nastupa na raznim konjičkim natjecanjima. Ljubav prema konjima naslijedila je od majke, koja oduvijek obožava konje. I dok je kći naslijedila strast svoje majke, Mick je neupitno naslijedio očev talent i ljubav prema brzini.

Podsjetimo, Michael i Corrina Schumacher vjenčali su se 1995. godine u Njemačkoj. Otad su postali roditelji dvoje djece, sina Micka i kćeri Gine.

Djeca para Schumacher bave se sportom, nisu pretjerano eksponirani, a ocu povremeno odaju počast na društvenim mrežama, iznimno ponosni što im je tata jedno od najvećih sportskih imena svih vremena. U nježnoj dobi bili su kada se dogodila nesreća koja je promijenila život obitelji - no majka Corrina nije se odala pesimizmu.

Bori se za Michaela i njihovu djecu svakog dana, diskretno i polako vjerujući već sedam godina u oporavak. Potrošila je navodno veliki dio obiteljskog bogatstva da bi Michaelu osigurala najbolju moguću skrb i najveća imena svjetske medicine - sve kako bi ga vratila. Njezina vjera u čudo ne prestaje, a prema javno dostupnim informacijama ono se već i dogodilo. Michael je već na putu prema oporavku postigao znatno više nego što se očekivalo s obzirom na težinu ozljeda koje je zadobio kobne 2013. godine.

Čitajte i:

Michael Schumacher je bolje: Nakon tretmana u Francuskoj otkriveno da je pri svijesti

Linker
19. travanj 2024 03:47