MAMINA LJUBIMICA

Dirnuta Katy Perry: "Kad sam te ugledala, život mi je dobio novi smisao..."

Američka pjevačica održala je zadnji koncert u Las Vegasu nakon dvogodišnje rezidencije ondje. U publici su sjedile mnogobrojne zvijezde, ali i njezina trogodišnja kćerkica Daisy Dove kojoj je i posvetila svoj nastup.

Katy Perry održala je svoj posljednji koncet u Las Vegasu nakon gotovo 2 godine rezidencije ondje. U publici su sjedila i neka itekako slavna lica poput Meghan Markle i princa Harry, ali i kanadska pop pjevačica Celine Dion, koja se još oporavlja od teške bolesti, ali je u očito počela izlaziti u javnost. No, 39-godišnja pjevačica Katy Perry, cijeli koncert je posvetila svojoj kćerkici Daisy Dove koja je također sjedila u dvorani.

"Kad sam je prvi put vidjela, iskusila sam toliku količinu ljubavi o kakvoj sam dotad mogla samo sanjati", rekla je dirnuta Katy Perry pogleda uprtog u trogodišnju kćerkicu Daisy Dove i svog partnera Orlanda Blooma koji je njihovu kćerkicu držao u naručju. Malena Daisy Dove prvi je put gledala i slušala mamu na koncertu uživo, a za to posebnu priliku odjenula je kostim Minnie Mouse.

image

Završni koncert u Las Vegasu Katy Perry je posvetila kćerkici

ACES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Daisy, obožavam te! Ti si moja najbolja prijateljica i presretna sam što si dovoljno narasla da večeras budeš ovdje s nama. Jako te volim, a iduća pjesma koju jako dobro znaš je posvećena tebi", rekla je Katy koju su u tom trenutku preplavile emocije. Kćerkici je mahnula i kad je primijetila da njezina malena djevojčica s tatom pleše na taktove pjesme "Chained to the Rhythm".

image

Katy Perry s kćerkicom Daisy Dove na igralištu u Beverly Hillsu

STOIANOV-SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Katy Perry je posebno i zahvalila svom partneru Orlandu Bloomu, 46-godišnjoj holivudskoj zvijezdi, kojeg je opisala kao nevjerojatno angažiranog oca i najveću podršku. "Ideja o showu je nastala nakon rođenja naše kćerkice Daisy Dove. Njezin dolazak našu je obitelj i živote učinio potpunim. Daisy me ispunila kao osobu, iscijelila me i navela da nastavim nastupati. Otkako je došla svijet ponovno pokušavam gledati očima djeteta i vidim da je sve ono što nas okružuje, a što nam se u našoj odrasloj dobi čini svakodnevnim, zapravo čudesno i čarobno", izjavila je Katy Perry i zaradila ovacije prepune dvorane.

Da čeka dijete Katy Perry je objavila u ožujku 2020. u najavi videa za svoju pjesmu "Never Worn White", a djevojčica je rođena 26. kolovoza iste godine. Pjevačica je u razgovoru za časopis People ispričala da s Orlandom Bloomom, s kojim je vezu započela 2016., dijeli sve radosti i brige roditeljstva oko Daisy Dove, te da je zajednička odluka bila da se svi zajedno privremeno presele u Las Vegas zbog njezinog angažmana.

image

Katy Perry i Orlando Bloom u vezi su od 2016.

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

"Ne bih podnijela duži rastanak od Daisy, 24 sata bez nje bilo bi mi previše. Zato je Daisy stalno sa mnom, dok odijevam kostime i šminkam se za izlazak na pozornicu, a moja je dužnost da je prije toga - okupam. To je naša svakodnevna rutina, tih pola sata je samo naše, a meni je to jedan od najljepših i najradosnijih trenutaka u danu", ispričala je tada Katy Perry.

Linker
25. travanj 2024 02:26