LAVICA U AKCIJI

Dirljiva snimka: Anđu Marić od kina dijelilo 70-ak stepenica, svladala ih je lavovski

Zagrebačka glazbenica i umjetnica u Ljetnom kinu Tuškanac uživala je na premijeri filma ‘4:2‘ redatelja Anđela Jurkasa.

"Predivan, savršen, srcedrapajući film. Radikalno je jedinstven, nešto ovako nisam nikada vidjela, ekipa je fenomenalna, režija također, glumce da ne spominjem... Plakala sam kao kišna godina i preporučujem ga svima. Bravo Bojana, bravo Ivo, bravo Anđelo i svi ostali", tim je riječima zagrebačka glazbenica i umjetnica Anđa Marić (45) opisala svoje dojmove sa sinoćnje pretpremijerne projekcije igranog filma ‘4:2‘ u zagrebačkom Ljetnom kinu Tuškanac.

Redatelj Anđelo Jurkas zakazao ju je 15. srpnja, istog datuma kad je hrvatska nogometna reprezentacija odigrala finalnu utakmicu na moskovskom stadionu Lužnjiki protiv Francuske, kad se i odigrava radnja njegove filmske ljubavne drame.

image

Bojana Gregorić Vejzović uključila se videovezom s Pelješca

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Zbog toga projekciju nije želio propustiti niti izbornik vatrenih Zlatko Dalić, koji je na Tuškanac stigao u društvu komentatora Drage Ćosića, kojem je također pripala važna uloga u filmu. Zbog obiteljskih obaveza - na Pelješcu je morala biti s djecom dok je njezin suprug Enes Vejzović igrao predstavu na Dubrovačkim ljetnim igrama - glavna glumica Bojana Gregorić Vejzović nije stigla u Zagreb, ali je okupljene pozdravila u video poruci, a iz Mostara je na pretpremijeru stigao njezin filmski partner Ivo Krešić.

image

Izbornik Zlatko Dalić na premijeru je stigao s Dragom Ćosićem

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

"Prije četiri godine snimala sam katalog za Liscu u Napulju. Naravno da smo snimanje prekinuli za vrijeme finala, a nabavili smo i sve moguće navijačke rekvizite. Takvi dani ostaju zauvijek u sjećanju i jako mi je drago da sam danas film ‘4:2‘ pogledala u društvu Zlatka Dalića koji je također bio u publici. On je stvarno odličan tip i jako zgodan frajer", izjavila je Anđa Marić koja je samim dolaskom u Ljetno kino Tuškanac izborila još jednu svoju veliku malu pobjedu.

image

Redatelj Anđelo Jurkas i glumac Ivo Krešić

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Kako je kino smješteno u šumi na brežuljku, do njega se trebala uspeti strminom uz sedamdesetak stepenica, a to je uspjela zahvaljujući pomoći prijateljice, poznanika i - štaka.

Čitajte i: OTAC ELONA MUSKA DOBIO DRUGO DIJETE S 40 GODINA MLAĐOM POKĆERKOM, NE MISLI DA JE TU IŠTA LOŠE

Podsjetimo, pjevačici i spisateljici je dijagnosticirana kronična autoimuna bolest središnjeg živčanog sustava multipla skleroza, s kojom se bori već čitavo desetljeće.

"Ne znamo koliko smo jaki dok nam naša unutarnja snaga nije jedini izbor koji imamo. Usprkos s teškoćama u održavanju ravnoteže, općoj tjelesnoj slabosti, problemima s desnim ekstremitetima, ja sam odlučila da ću biti dobro i ne predajem se. Svakodnevno vježbam hodanje, uz trbušnjake s opterećenjem, ruke, bicepse, tricepse...”, ispričala nam je lani Anđa Marić koja je svoju sinoćnju pobjedu na vrhu stepenica proslavila poput trkača na duge staze - podigavši na cilju ruke u zrak.

Linker
18. travanj 2024 22:07