INSTAGRAM
GDJE IMA DIMA...

Definitivni dokaz veze? Nježnosti Kylie Jenner i holivudskog ljepotana pred punim stadionom

Američka reality zvijezda i holivudski glumac Timothée Chalamet zajedno su stigli na rođendanski koncert Beyonce Knowles na stadionu SoFi u Los Angelesu.

Američka reality zvijezda i holivudski glumac Timothée Chalamet zajedno su stigli na rođendanski koncert Beyonce Knowles na stadionu SoFi u Los Angelesu.

Kad je u travnju prvi put objavljena vijest da su Kylie Jenner i Timothée Chalamet novi celebrity IT par mnogima je u to tada bilo teško povjerovati, jer reality zvijezda i jedno od najvećih holivudskih glumačkih imena mlađih od 30, nikad dotad nisu bili viđen zajedno u javnosti.

No, u međuvremenu se to promijenilo, a definitivni dokaz njihove veze mogao bi biti zajednički izlazak na losanđeleški koncert Beyonce Knowles. U svečanoj loži, gdje su se ponašali kao da su sami na svijetu, premda je SoFi stadion bio ispunjen do posljednjeg mjesta, uhvatilo ih je holivudsko oko sokolovo, točnije kamera reportera Chrisa Gardnera, koji je snimku podijelio na svom profilu na društvenoj platformi X, bivšem Twitteru.

"Upišite ovaj datum u svoje kalendare. Četvrti rujna više nećemo pamtiti samo kao rođendan Beyonce Knowles, nego i po debitantskom izlasku u javnost Kylie Jenner i Timothéeja Chalameta. Gdje ima dima, očito ima i vatre...", napisao je u svojoj objavi holivudski reporter. Dosad su jedini "dokazi" koji su potvrđivali njihovu vezu bile paparazzi fotografije automobila Kylie Jenner parkiranog ispred kuće slavnog glumca. Iako Kylie i Timothée nikad nisu demantirali vijesti o svojoj romansi, nikada ih nisu niti potvrdili, pa su time još više rasplamsali nagađanja i glasine.

image

Timothee Chalamet s roditeljima Nicole Flender i Marcom Chalametom, te sestrom Pauline

MATT BARON/SHUTTERSTOCK MATT BARON/SHUTTERSTOCK

A među njima je veliku ulogu imalo i istraživanje na kojim su se sve društvenim događajima Kylie Jenner i Timothée Chalamet pojavili. Tako smo saznali da su zajedno viđeni još na lanjskom pariškom Tjednu mode u prosincu, na reviji dizajnera Jeana-Paula Gaultiera, a oboje su stigli i na party Vanity Faira nakon dodjele Oscara ove godine.

Mnogi navijaju za njih jer su oboje slobodni i vape za ljubavi: Kylie je potkraj lanjske godine prekinula vezu s reperom Travisom Scottom, s kojim ima dvoje djece: petogodišnju kćer Stormi Webster i 1,5-godišnjeg sinčića Airea Webstera.

image

Kylie Jenner

INSTAGRAM

"Njihova veza bila je osuđena na propast, jer je Kylie fokusirana na obitelj, djecu i posao. Ona definitivno nije tip za lude izlaske, a Travis voli partijati. Njih dvoje imaju apsolutno različite prioritete", kažu poznavatelji prilika i dodaju kako će se tip poput Timotheeja Chalameta mnogo bolje i lakše uklopiti u život reality zvijezde od bivšeg partnera i oca njezine djece. Kako su oboje veliki ljubitelji mode, prilika za zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu ove jeseni bit će napretek.

Linker
27. travanj 2024 05:12