Robert De Niro i Drena De Niro

 DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK
KAD SE SVE POSLOŽI

De Niro čeka da njegova 51-godišnja kći Drena upozna 2-mjesečnu sestricu: "Još nije vrijeme..."

Legendarni holivudski glumac Robert De Niro, koji je u travnju dobio sedmo dijete, bio je počasni gost njujorškog Tribeca Film Festivala.

Legendarni holivudski glumac Robert De Niro, koji je u travnju dobio sedmo dijete, bio je počasni gost njujorškog Tribeca Film Festivala.

Otkako je 6. travnja sedmi put postao otac kćerkice Gije Victorije Chen-De Niro legendarni holivudski glumac i dvostruki oskarovac Robert De Niro, koji će 17. kolovoza proslaviti 80. rođendan, nema ni sekunde mira. Osim povratka u pelene i svih drugih svakodnevnih roditeljskih obaveza oko bebice koje izvršava i dijeli sa svojom 35 godina mlađom partnericom Tiffany Chen zauzet je i promocijom filmova "Killerw of the Flower Moon" i "About My Father" koji uskoro stižu u kinodistribuciju.

De Niru se na crvenom tepihu kanskog festivala na Azurnoj obali pridružila i njegova partnerica Tiffany Chen, ali se na francuskoj rivijeri nisu dugo zadržali: nakon što je Robert De Niro odradio sve svoje obaveze vezane uz svjetsku premijeru filma svog prijatelja Martina Scorseseja spakirali su kovčege i požurili se kući u New York.

image

Robert De Niro s partnericomTiffany Chen u Cannesu ove godine

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Ovih dana Robert De Niro sudjeluje na Tribeca Film Festivalu u New Yorku, gdje je između ostalog upriličena specijalna projekcija filma "Priča o Bronxu", njegovog redateljskog prvijenca iz 1993., pa je slavni glumac, redatelj i producent odgovarao i na novinarska pitanja. "Jesu li vaše starije kćeri i sinovi upoznali malenu Giju Victoriju?", glasilo je jedno od njih, na što je glumac odgovorio: "Ne još, ali budu, čekamo pravi trenutak, mnogo nas je, pa nas nije lako u isto vrijeme sve skupiti na jednom mjestu."

image

Robert De Niro s 2-godišnjim blizancima Julianom i Aronom 1997.

SHUTTERSTOCK

Podsjetimo, slavni glumac Robert De Niro objavio je početkom svibnja mjeseca da je u 80. godini ponovno postao otac. Dogodilo se to gotovo usput u razgovoru za ET Canada kada je oskarovac govorio o svom aktualnom filmu "O mom ocu". Govorio je o odgoju i odnosu s djecom, a kada je voditeljica spomenula da njezin sugovornik otac šestero djece, De Niro ju je ispravio: "Sedmero, zapravo. Upravo sam dobio dijete."

A u razgovoru za jutarnji show CBS Mornings voditeljici Gayle King je otkrio ime i datum rođenja najmlađe kćeri, te pokazao njezinu fotografiju: "Zove se Gia Virginia Chen-De Niro i rođena 6. travnja. Nije došla slučajno, bila je planirana, a mi smo presretni što smo je dobili", izjavio je glumac.

image

Robert De Niro s kćerkom Drenom De Niro i Rene Russo 2002.

HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK

Iz prijašnjih veza glumac ima šestero djece. S prvom suprugom, glumicom i pjevačicom Diahnne Abbott ima kćer Drenu (51) i sina Raphaela (46). S bivšom djevojkom, glumicom i modelom Toukie Smith dobio je blizance Juliana i Arona rođene 1995. godine, a njegov sin Elliot (24) i kći Helen Grace (11) rođeni su u glumčevom drugom braku s bivšom suprugom Grace Hightower.

Linker
27. travanj 2024 23:57