David i Victoria Beckham

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
uspješna godina

David je samo od dokumentarca zaradio 80 milijuna eura, a i Victorijin brend je napokon u plusu

David i Victoria Beckham mogu reći kako je 2023. za njih bila itekako uspješna. Bivši nogometaš je samo od dokumentarne serije koja se prikazivala na Netflixu zaradio pozamašnu svotu.

David i Victoria Beckham mogu reći kako je 2023. za njih bila itekako uspješna. Bivši nogometaš je samo od dokumentarne serije koja se prikazivala na Netflixu zaradio pozamašnu svotu.

David i Victoria Beckham u novu 2024. godinu ulaze bogatiji za više od 80 milijuna eura. Prema posljednjim procjenama, David Beckham je zaradio je taj iznos nakon njegovog izuzetno uspješnog Netflix dokumentarca, piše Daily mail.

Osim toga, po prvi put u 15 godina koliko ima svoj luksuzni brend odjeće, Victoria Beckham će godinu završiti u plusu. Sve ove godine, njezin brend je poslovao s minusom, no sada godinu zatvara s profitom.

Njezini ovogodišnji hit proizvodi koji su se prodavali ‘kao ludi‘ su bili torbica od 1025 eura koja je oduševila žene diljem svijeta, ali i olovka za oči s njezinim potpisom koja je osvojila i društvene mreže, ali i trendseterice diljem svijeta.

image

Cijela obitelj bila je na premijeri Davidova dokumentarca: Mia Regan, Romeo Beckham, Cruz Beckham, Harper Beckham, David Beckham, Victoria Beckham, Brooklyn Beckham i supruga Nicola Peltz Beckham

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Beckham je s druge strane oduševio gledatelje diljem svijeta. Njegova četverodijelna serija, koja je premijerno prikazana 4. listopada na streaming platformi Netflix pružila je intimni uvid u njihov brak i ranu romansu, obiteljski život, ali otkrila i sve uspone i padove Davidove nogometne karijeru. Podaci otkrivaju da su David Beckham Ventures Limited i Seven Global LLP ostvarili profit od više od 80 milijuna eura od sponzorstava ove godine.

Dokumentarac, koji je privukao rekordnih 3,8 milijuna gledatelja samo u prvom tjednu prikazivanja, vrijedan je više od 20 milijuna eura.

"Ugovor s Netflixom bio je vrijedan više od 20 milijuna eura. David je i dalje preplavljen komercijalnim i partnerskim ponudama i nikada nije bio traženiji - unatoč umirovljenju prije 10 godina. Par je na putu da sljedeće godine zaradi više od 110 milijuna eura, što je prilično zapanjujuće", rekao je izvor za The Sun.

Linker
27. travanj 2024 07:49