Novi broj

Danijela Martinović ekskluzivno za Gloriju o novoj knjizi, suočavanju s boli i sretnom kraju

Pjevačica i spisateljica samo u novom magazinu Gloria predstavlja poglavlje svoje knjige "Tuširanje duše" te govori o vlastitim modricama i suočavanju s boli, ali otkriva i recept za sretan kraj svake priče.

"Ovo nije bila moja sudbina. Nisam za ovo stvorena, premda sam to mislila. Tko zna bilo što o postojanju, o smislu, o tome koja je naša stvarna uloga?", pitanja su koja u svojoj knjizi "Tuširanje duše" postavlja pjevačica i spisateljica Danijela Martinović. S nama je ekskluzivno podijelila dio nove knjige.

Pjevačica nam je otvoreno i bez zadrške govorila o slobodi i njenoj definiciji, sreći, o tome što ljubav jest, a što nije. "Najteže je prepričavati sebe. Bila bih zadovoljna ako neka dionica moje knjige donose tračak radosti u nečiji život. Ako bi moja knjiga postala nekome knjigom uzglavlja - to će biti moja najveća nagrada", govori nam Danijela. Priznaje nam, dok nije zavoljela sebe, nije mogla voljeti nikoga drugoga.

image

Stilistica: Barbara Repe
Kosa: Matea Lešćan
Šminka: Kristina Hošnjak

DANILO & SHARON

"Zdrava ljubav prema sebi je temelj za sve. Zrno sumnje je uvijek prisutno i zato nam je najteže zavoljeti sebe u potpunosti. No, dozirana sumnja može biti poticajna, kreativna, oslobađajuća i na koncu kao i mala doza otrova - iscjeljujuća", piše pjevačica i nadodaje da, kada stavimo riječ "ljubav" u naslov, svaka priča može imati sretan kraj.

njezina nova knjiga uskoro će se naći u prodaji, a do tada, u novoj Gloriji pronađite njezina razmišljanja o oprostu, sreći i ljubavi kao i poglavlje iz njezine knjige naslovljeno s "Njezino veličanstvo".

U novom broju ne propustite kupone s 30 posto popusta za najpovoljniji shopping, dok korisnike Premium Visa kartica očekuju dodatne pogodnosti - 40 posto popusta u subotu 3. lipnja

image
GLORIA PRODUKCIJA

Od ostalih tema u novom broju čitajte:

  • ANTONIA IVIĆ: Dug i bolan put do pobjede u ‘Survivoru‘
  • INTERVJU S DAMIROM URBANOM: ‘Uz suprugu sam postao nova osoba
  • RUBY I IGOR MONTANARI: ‘Kako smo ostvarili američki san - na psećoj plaži
  • MODA Sedmogodišnji Max Alexander je dizajnerska senzacija na društvenim mrežama
  • KUHINJA Ivan knežević - slasni zalogaji u zagrebačkom baru
  • PUTOVANJE New York s TV urednicom Ivanom Antunović Jović
Linker
27. ožujak 2024 15:23