PIXSELL
NAJDRAŽI RITUALI

Dan bez kave? Nezamislivo! Uz nju se trača, hvali, žali...

Započeti dan bez kave? Hrvatima, nezamislivo. Ove nedjelje slobodno mogu spavati malo dulje i preskočiti kuhanje kavice kod kuće, jer Zagrepčane i njihove goste na glavnom gradskom trgu, u kafiću Johann Franck, čeka besplatna šalica omiljenog napitka!  

Prvi dan listopada ujedno je i Međunarodni dan kave i eto prilike domaćoj kompaniji Franck, koja ove godine slavi i 125. godišnjicu, da svoje potrošače nagradi za vjernost, ali i da predstavi novu espresso kavu vrhunske kvalitete neodoljivog okusa i mirisa – Franck 125 YEARS EDITION espresso. Za taj vrhunski espresso zrna kave dolaze iz egzotičnih krajeva Latinske Amerike i Azije. Prirodno prisutne arome badema, uz voćne note arancina, manga i papaje pružaju jedinstveni okus kave. Zvuči fantastično i vrijedi probati, osobito u nedjelju u Johann Francku gdje od deset sati ujutro do podneva traje produljeni 'happy hour' uz potpuno besplatnu kavicu.

Franck se s pravom može pohvaliti da je na tržištu preživio cijelo jedno stoljeće i četvrt – brend je to koji živi s potrošačima već 125 godina!

29.09.2016., Zagreb - U kavani Johan Franck predstavljen je Franckova nova kava espresso: 125 edition. 
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
PIXSELL

Kako preživjeti cijelo stoljeće, pa i više od toga, prevladati sve ekonomske uspone i padove, nadživjeti rivale i još biti uspješan? Na to odgovor znaju samo rijetke kompanije, čiji brandovi na tržištu uspijevaju desetljećima, usprkos svemu što se događa u svijetu, svim sukobima i ratovima, padovima vlada… Postoji li neka tajna ili recept za uspjeh? Ili malo čarolije utkane u proizvodnju i cijelu priču? Odgovor na to zna hrvatski Franck, kompanija s kojom su proteklih 125 godina odrastale generacije i generacije i koja je ušla gotovo u svaki dom na ovim prostorima. Vrhunski proizvodi, pametno marketinško brandiranje, proizvodni pogoni koji se od samog početka nalaze na istom mjestu u zagrebačkoj Vodovodnoj ulici - sve je to dio priče o uspjehu. Sjetite se samo što se uvijek nosilo i još je uvijek nezaobilazno kad idete u goste? Legendarna Ciglica odnosno Jubilarna kava od Francka u vakuumiranom pakiranju od 250 grama prepoznatljive crvene boje, oduvijek je bila nezaobilazni dio poklona i svih trenutaka koje dijelimo s obitelji i prijateljima.Jer kod nas imati vremena za kavu znači da imamo vremena i za prijatelje i da uživamo u životu. U našem mentalitetu utkano je da poziv na kavu znači nešto sočno - novi trač, malo jadanja, novosti, političke zavrzlame, privatni ili poslovni uspjeh - neku novu priču u kojoj ćemo beskrajno uživati. Šalica kave nije samo obična šalica, ona znači druženje i kao takva je nezaobilazna u svakodnevnom životu.

Što sve nas toliko vuče na tu famoznu kavicu? U Hrvata, ispijanje kave je definitivno kult, to nisu samo božanstveni okus i doza kofeina. Uz kavu se trača, malo se požali, malo se pohvali, malo se raspreda o politici. Ispijanje kave znači družiti, a Hrvati se volimo družiti upravo uz kavu!

29.09.2016., Zagreb - U kavani Johan Franck predstavljen je Franckova nova kava espresso: 125 edition. 
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
PIXSELL

Linker
20. travanj 2024 14:23