NE CVATU MU RUŽE

Čini se da Elona Muska voli samo majka: Najstarije dijete ga se odriče, ne želi imati nikakve veze s njim!

Osebujni milijarder, koji svojim letjelicama osvaja svemir, očigledno nije dorastao izazovima privatnog života koji traže drukčiju vrstu ulaganja i predanosti od onih u poslovnom svijetu.

Elon Musk možda jest vizionar čije letjelice osvajaju svemir, a električni automobili Tesla pokoravaju svijet, i pritom i jedan od najbogatijih ljudi na planetu s imutkom od tko zna koliko milijardi dolara, ali genijalni poduzetnik i inovator očito nije emocionalno dorastao izazovima privatnog života, čije se veze temelje na brizi, ulaganju vremena i pažnje u međusobne odnose, te povjerenju.

image

Najstariji sin mu je okrenuo leđa i želi ga se odreći

NEMO/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čini se kako je njegova majka Maye Musk jedina koja svoga sina i dalje bezrezervno podržava i obožava, jer sad ga se na svaki način, pa i brisanjem prezimena odriče 18-godišnji sin Xavier Musk.

image

Faksimil zahtjeva Xaviera Muska za promjenom imena i prezimena

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Muskovo dijete već se izjasnilo kao transrodna osoba, jer sebe doživljava kao ženu, a sad je od nadležnog suda u Los Angelesu zatražilo promjenu kompletnog imena u Vivian Jenna Wilson.

image

Privatno mu ne cvatu ruže

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Kako je obrazloženo u formularu povod za brisanje očevog prezimena je to što podnositeljica zahtjeva "više ne želi imati ikakve veze sa svojim biološkim ocem, na bilo koji način i u bilo kojem obliku".

Čitajte i: I ELON MUSK SE ZNA ZABAVLJATI! VIZIONAR BUDUĆNOSTI ODLIČNO SE PROVEO NA VJENČANJU GODINE U ST. TROPEZU

Podsjetimo, Elon Musk je otac sedmero djece, a iza sebe ima tri propala braka - od toga dva s istom ženom. Lani je odjeknula vijest da su Musk i njegova tadašnja partnerica, glazbenica Grimes, ujedno majka najmlađe dvoje od Muskovih sedmero djece, raskinuli vezu nakon što su zajedno bili tri godine.

image

Elon Musk nema živaca, vremena i strpljenja za dječje potrebe

NEMO/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

S prvom suprugom, svojom studentskom ljubavi Justine Wilson, kanadskom spisateljicom i vlasnicom crnog pojasa u tae kwon dou, dobio je petoricu sinova - malog Nevadu koji je preminuo u dojenačkoj dobi od sindroma dojenačke smrti, blizance Griffina i Xaviera, te trojke Damiana, Saxona i Kaia.

image

Prije četiri godine sinove Xaviera, Griffina, Kaija, Saxona i Damiana Muska je odveo na jiu-jitsu

CLINT BREWER/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
22. ožujak 2024 15:36