uspješna manekenka

Čakovčanka ostvarila snove! Ema je senzacija u Italiji, ljubi zgodnog glumca i ima unosan posao

Ema Kovač uspješno već godinama u Italiji gradi manekensku karijeru, a nedavno je uspjela pokrenuti i vlastiti brend. Usto, uživa u ljubavi s talijanskim glumcem Gennarom Lillijem te u tamošnjim medijima uživa veliku popularnost. Njezina priča svjedoči kako je ostvarenje snova opcija koja i dalje - postoji.

Manekenka i poduzetnica Ema Kovač postala je prava senzacija nakon što se pojavila u talijanskoj emisiji ‘Ciao Darwin‘. To iskustvo otvorio je ovoj Čakovčanki mnoga vrata, tako i talijanskog reality game showa "Pechino Express", gdje je osvojila brončanu medalju. Ema je zbog svega navedenog počela dobivati sve više obožavatelja, a danas ih ima više od 250 tisuća - i to samo na Instagramu. Uslijed velikog manekenskog uspjeha, jedna od naših najpoznatijih manekenki pokrenula je i svoj brend kupaćih kostima. O svojoj uspješnoj poslovnoj i privatnoj priči govorila je za recentno izdanje magazina Klub 7.

"Živjeti u Rimu je jako lijepo, svakome tko želi doći u Italiju preporučila bih Rim, puno je dinamičniji od Milana", rekla je Ema, koja živi i radi u Italiji te je bez problema svladala i talijanski jezik. Osim poslovnog uspjeha, u Rimu je ova Čakovčanka pronašla i ljubav pa je trenutno u vezi s talijanskim glumcem Gennarom Lillijem, s kojim je nedavno bila zvijezda 15. izdanja Međunarodnog filmskog festivala u Rimu.

Talijani su jako pažljivi kada je izgled u pitanju i tretmani koje mi u Hrvatskoj radimo kao žene, u Italiji rade i muškarci. Lijepo mi je to, sve dok nije previše. Bitno je da i muškarci brinu o izgledu. Oni puno više pažnje pridaju detaljima.

Osim što je već dugo uspješna u svijetu modelinga, Kovač je ove godine lansirala i liniju kupaćih kostima izrađenu od recikliranih materijala. "Bilo mi je bitno u sve to uključiti i neki humanitarni aspekt, u prvoj kolekciji sam napravila dva kupaća kostima sa životinjskim uzorkom, i sav prihod od njih doniran je udruzi za zaštitu životinja ‘Prijatelji‘ iz Čakovca". Odlučila sam u svakoj raditi dva komada s posvetom nekom humanitarnom cilju", otkrila je uspješna djevojka.

Da mi je netko prije deset godina rekao da ću biti ovdje gdje sam danas, ne bih mu vjerovala.

Ostvarila je, dodaje, sve svoje snove. "Ove godine sam ispunila jako veliki san, a to je otvaranje svog brenda. To se ne bi dogodilo bez podrške obitelji i bez moje tvrdoglavosti. Ono što bih preporučila svima koji žele ići u inozemstvo raditi jest da uvijek biti dosljedni sebi, da budu tvrdoglavi i da paze s kakvim ljudima se okružuju te da uvijek vjeruju svom instinktu.

01 - Modified: 2021-01-10 20:24:25 - Feat.: 1 - Title: Moj život kao supermodel: ‘U taj svijet ušla sam slučajno jer sam zapravo željela postati glumica‘ 02 - Modified: 2021-08-15 16:33:10 - Feat.: 1 - Title: Naša najtraženija manekenka: Živjela sam u Miamiju, Londonu i Parizu, ali ništa se ne može mjeriti s Hrvatskom
01 - Modified: 2021-01-10 20:24:25 - Feat.: 1 - Title: Moj život kao supermodel: ‘U taj svijet ušla sam slučajno jer sam zapravo željela postati glumica‘ 02 - Modified: 2021-08-15 16:33:10 - Feat.: 1 - Title: Naša najtraženija manekenka: Živjela sam u Miamiju, Londonu i Parizu, ali ništa se ne može mjeriti s Hrvatskom
Linker
06. prosinac 2022 06:27