Najbolji motociklisti stižu u Međimurje

 JULIENDUVALPHOTO
MAMAC ZA OČI

Brži od Formule 1: 16 neustrašivih frajera stiže u Međimurje

Najbolji motociklisti svijeta 29. travnja natječu se za Tehnix FIM Speedway Grand Prix na stadionu Milenium u Međimurju.

Najbolji motociklisti svijeta 29. travnja natječu se za Tehnix FIM Speedway Grand Prix na stadionu Milenium u Međimurju.

Čak 16 neustrašivih frajera ostavit će 7000 posjetitelja na Stadionu Milenium u međimurskom Donjem Kraljevcu na utrci Tehnix FIM Speedway Grand Prix bez dana. Na utrci se očekuje sedam tisuća posjetitelja, a više od 10 milijuna gledatelja diljem Europe će motociklističku utrku pratiti u izravnom televizijskom prijenosu. Tai Woffinden, Dan Bewley, Leon Madsen, Mikkel Michelsen, Jack Holder, Anders Thomsen, Max Fricke, Matej Žagar i brojni drugi imena su koja vežemo uz speedway, motociklizam i neustrašiv sport na motociklima bržim od F1 i to bez kočnica!

image

Matej Žagar

MARKO KIS

Ubrzanja koja postiže speedway motocikl veća su od onih u Formuli 1, a iznose od 0 – 100 u ispod dvije sekunde. Međimurski stadion Milenium u Donjem Kraljevcu okružen je višedesetljetnom šumom, zelenilom, a slovi u svijetu motociklizma za najkompletniji speedway stadion, onaj s najboljom stazom u kalendaru i definitivno za jedan od najzanimljivijih u sportu.

image

Atraktivne hostese

PR

Tai Woffinden, Englez s australskom putovnicom, trostruki je svjetski prvak, ali i DJ koji uz sam speedway nastupa i po festivalima od Poljske do Britanije, a ovog ljeta dolazi još jednom i u Međimurje i to na Forestland. Dan Bewley jedan je od najmlađih dvostrukih osvajača Grand Prix utrka u jednoj sezoni, Mikkel Michelsen nada je danskog sporta u borbi za povratak trofeja svjetskog prvaka na sjever Europe, a svima će im pokušati pomrsit planove poljska superzvijezda Bartosz Zmarzlik i legenda slovenskog spedwaya Matej Žagar.

image

Englez s australskom putovnicom Tai Woffinden

PR

Upravo je Matej Žagar vozač kojeg obožavaju ljubitelji ovog sporta diljem svijeta, poglavito s prostora Slovenije, Hrvatske i okolice, a vi sami zaključite zašto. Utrka je na rasporedu 29. travnja s početkom u 19 sati na Stadionu Milenium u Donjem Kraljevcu, a program počinje već od podneva s treninzima, kvalifikacijama, burger festom, tailgatingom i druženjem uz glazbu, pivo i sport.

image

Motociklističke utrke su mamac za gledatelje

JULIENDUVALPHOTO
Linker
28. travanj 2024 05:55