LJUBAVNA BIOGRAFIJA

Brazilska nogometna zvijezda zbog oca se nije oženio, a ljubovao je i s Hrvaticom

Nogometaš Neymar Jr., čije se osobno bogatstvo procijenjuje na dvjesto milijuna dolara, smatra se jednim od najpoželjnijih neženja na svijetu.

Smatraju ga jednim od najvećih čarobnjaka na nogometnom terenu u povijesti, njegovo osobno bogatstvo procjenjuje se na dvjesto milijuna dolara, a najveći neispunjeni san Neymara da Silva Santos Júniora je da brazilsku reprezentaciju dovede do osvajanja naslova svjetskih prvaka.

Rođen je 5. veljače 1992. u gradu Mogi das Cruzes na periferiji brazilskog megalopolisa Sao Paola. Nogomet je počeo trenirati u lokalnom klubu za koji je branio, a igrati je počeo kad je trener primijetio njegov nevjerojatni talent za kontrolu lopte i driblanje protivnika.

image

Neymar na dodjeli sportskih nagrada Laureus

SHUTTERSTOCK
image

Na tijelu ima više od pedeset tetovaža

ALFONSO JIMENEZ/SHUTTERSTOCK

Prema nogometu ga je usmjerio otac Neymar Sr., građevinski poduzetnik i bivši nogometaš, koji je u najranijem uzrastu preuzeo brigu o karijeri svoga sina, a i danas mu vodi financije.

Najvažnije žene u Neymarovu životu su majka Nandine i sestra Rafaella: koliko mu znače govori podatak da u svoje ugovore ugrađuje klauzule da mu klub za koji igra mora osigurati slobodne dane kako bi ih mogao posjetiti i s njima proslaviti rođendan.

image

Zlatnu olimpijsku medalju 2016. proslavio je sa sinom Davijem Luccom

FERNANDO SOUTELLO/AGIF/SHUTTERSTOCK

Obožava tetovaže i ima ih više od pedeset: njima je ukrasio sve dijelove svoga tijela od vrata do potkoljenica, a mnoge tetovaže koje izradio brazilski tatoo majstor Adao Rosa posvećeni su članovima obitelji - sestri, majci i ocu, te vjeri.

image

Na Balmainovu reviju u sklopu Pariškog tjedna mode u rujnu poveo je prijatelja

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Iako je praktični vjernik Carolinu Dantas, majku svoga sina Davija Lucce, rođenog 2011., nije oženio, nego joj je nakon rođenja sina nastavio novčano pomagati. Njegov otac je, naime, procijenio da za imidž nije primjereno da bude u braku.

image

Neymarova prva agencijska fotografija snimljena je 2007.

GIULIANO BEVILACQUA/SHUTTERSTOCK

Osim Caroline Dantas u njegovoj ljubavnoj biografiji jedina duža veza je ona s brazilskim modelom Brunom Marquezine s kojom je bio pet godina. Iza njega su i veze s manekenkom Sorajom Vučelić i američkom influensericom Nataliom Barulich, kćeri zagrebačkog poduzetnika. Izjavio je da obožava djevojke s rupicama na obrazima (može i na bradi), a trenutačni ljubavni status mu je - slobodan.

image

Neymar na dodjeli Zlatne lopte u Švicarskoj 2016.

DUKAS/SHUTTERSTOCK

Što se tiče jela na tanjuru - ne podnosi krastavce, a omiljeno jelo mu je steak s krumpirom ili rižom. Da nije nogometaš, kaže, postao bi pjevač. Neymar obožava glazbu, samouki je gitarist i pjevač, koji se ponekad kao gost iznenađenja pojavljuje na koncertima svojih omiljenih izvođača kao što su Michel Telo, Gusttavo Lima i drugi.

image

Na proglašenju najboljih nogometaša svijeta u Londonu 2017.

PHILIPPE PERUSSEAU/SHUTTERSTOCK
Linker
11. travanj 2024 22:36