Kad žena vodi financije!

Borba do posljednjeg centa: Poznatoj pjevačici ne pada na pamet s bivšim dijeliti svoje bogatstvo

Američka pop rock pjevačica Kelly Clarkson postala je uzor mnogim ženama nakon što je objavila da odbija ‘isplatiti‘ bivšeg muža, menadžera Brandona Blackstocka. S ocem svoje dvoje, za kojeg se udala 2013., ne živi od prošle godine i od tada traje njihova brakorazvodna saga.

Glazbeni svijet dobio je inačicu glavnih likova iz filma "Rat Roseovih". U tom hitu iz 1989. nekadašnji supružnici bespoštedno se bore za imovinu, a slučaj je to i s popularnom glazbenicom Kelly Clarkson i njezinim nekadašnjim suprugom Brandonom Blackstockom. Us Weekly donosi priču kako nekoć uzorni bračni par, koji se službeno rastao lanjskog listopada, još nije sklopio sporazumni "pakt" o podijeli imovine.

Prema riječima paru bliskog prijatelja, tek je nedavno završila prva bitka - oko gotovo 8 milijuna dolara vrijednog ranča u Montani koji je Kelly i Brandonu bio zajednički dom, a nakon rastave pripao je glazbenici. Po odluci suda, Brandon ima pravo na 5,12 posto udjela u vlasništvu u Montani, što znači da bi u slučaju da ga Kelly odluči prodati dobio 908.800 dolara.

To je tek "mrvica" u odnosu na cijenu ranča koji je procijenjen na malo manje od 8 milijuna dolara.

No, Kellyn bivši muž može biti itekako zadovoljan sudskom presudom prema kojoj ima i pravo boravka na ranču dok god bude mogao samostalno snositi mjesečne troškove održavanja od 81 tisuću dolara.

"Brandon nema financijskih sredstava da si u ovom trenutku može priuštiti kupnju vlastitog stana. Gotovo da je bankrotirao jer nema posla. Izgubio je čak i zadnjeg klijenta kojeg je imao te sada namjerava živjeti od rada na ranču ”, navodi izvor za US Weekly.

image

Kelly Clarkson i Brandon Blackstock

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORILA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Odluka suda o razvodu pjevačice šokirala mnoge! Suprugu mora plaćati 200 tisuća dolara mjesečno, no to mu nije dosta

Kelly, dakako, nije najzadovoljnija ovom odlukom jer je još ljetos od suda tražila da se Brandon iseli s ranča. No, sada se nada da njezin bivši dragi neće moći pokrivati troškove života - a ako do toga dođe, smije ga prodati, što joj je i želja.

Sudska rasprava nad ostatkom njihove imovine zakazana je za početak veljače, a 45 milijuna dolara teška pjevačica i pobjednica prve sezone glazbenog showa "Američki idol", već je najavila da Brandonu nema namjeru dati ni centa od ostatka njezinog bogatstva.

"Neće dobiti od nje ni novčića koji mu nije naložio sudac. Bit će gadno", tvrdi prijatelj para, čiji razvod zadnjih mjeseci zabavlja javnost. Magazin People prošlog je srpnja pisao kako po odluci suda u Los Angelesu pjevačica mora plaćati alimentaciju mužu i djeci. Spominjao se iznos od 200 tisuća dolara: 150 tisuća dolara za supruga, a ostalih 45 tisuća za djecu, što više ne vrijedi budući da je Kelly dobila skrbništvo nad njihovom kćerkom i sinom. No, navodno će pokriti 1,2 milijuna dolara za troškove brakorazvodne parnice.

Mnoge su žene od samog početka na strani 39-godišnje Kelly smatrajući da se njezin bivši ionako cijelo vrijeme tog braka "grebao o nju".

Kad su se upoznali 2011. Kelly je već bila mega popularna glazbenica s pozamašnom cifrom na računu od prodaje nosača zvuka. Samo je njezin nagrađivani album "Breakaway" iz 2004. za koji je osvojila dva Grammyja, prodan u preko 12 milijuna primjeraka. S druge strane, 45-godišnji Brandon nikada nije postigao neki veći uspjeh kao menadžer te je donedavno bio najpoznatiji kao Kellyn suprug. Nekadašnji par upoznao se dvije godine prije nešto što su se vjenčali 2013., a sve do lanjskog lipnja, kada je predala zahtjev za razvod, Kelly je o Brandonu govorila u superlativima pa se ne zna razlog njihovog ljubavnog brodoloma.

Otkako je prošle jeseni ponovno "slobodna", plavokosa glazbenica s kćeri River (7) i sinom Remingtonom (5), živi u svojoj novoj kući na jezeru Toluca.

Linker
19. travanj 2024 22:07