GEM, SET, MEČ

Bivši Ajle Tomljanović ponovno ljubi: Fatalnog tenisača osvojila ovisnica o vrućim igricama

Talijanski tenisač Matteo Berrettini lani je prekinuo vezu s australskom tenisačicom rođenom u Zagrebu, a sad je u vezi s deset godina starijim talijanskim modelom.

Tenisačica Ajla Tomljanović, rođena Zagrepčanka koja je 2018. uzela australsko državljanstvo, uoči svog 30. rođendana koji slavi 7. svibnja, može se pohvaliti najboljim rankingom karijere. Trenutačno je 33. igračica svijeta na ATP-jevoj listi, a dosad je samo od nagrada na turnirima zaradila više od pet milijuna dolara. No, rođendan će proslaviti u društvu obitelji i prijateljica, jer je lani prekinula vezu s talijanskim tenisačem Matteom Berrettinijem, prošle godine šestim najboljim igračem svijeta. U sportskim kuloarima smatrali su ih jednim od najatraktivnijih parova bijelog sporta, no stalna razdvojenost zbog drukčijeg rasporeda turnira očito im je presudila.

Talijanski mediji početkom godine su se raspisali da je srce Mattea Berrettinija osvojila manekenka Melissa Satta, koja je deset godina starija od njega, a iza sebe ima brak i sina Maddoxa s njemačkim nogometašem Kevinom-Princeom Boatengom, koji je nastupao za reprezentaciju Gane.

image

Matteo Berrettini ljudi deset godina stariju manekenku

MN IMAGES INC/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Dok je bila u braku s njim prometnula se u medijsku zvijezdu otvorenim izjavama o njihovom seksualnom životu, omiljenim pozama i vrućim igrama o čemu je govorila bez dlake na jeziku.

"Seksualni život je jako važan dio našeg odnosa, pa vodimo ljubav najmanje sedam do deset puta na tjedan. Omiljeni mi je položaj kad sam ja na Kevinu jer je tad dominacija u mojim rukama i sve mogu sama potpuno kontrolirati", izjavila je Melissa, koja je s Berrettinijem prvi put snimljena u Milanu početkom godine. Talijanski mediji svog najboljeg tenisača smatraju jednim od najpoželjnijih neženja na Apeninskom poluotoku, a da je veza s Melissom Satto ozbiljna potvrđuju i fotografije snimljene ovih dana u Miami Beachu.

image

Matteo Berrettini i Melissa Satta u Miamiju

LCD/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

U stanci između dva turnira Matteo Berrettini se za nastavak sezone priprema u kampu na Floridi, a sve slobodno vrijeme provodi u društvu svoje zanosne sunarodnjakinje. Najviše znatiželjnih pogleda privukli su dok su skupa joggirali na šetnici uz aveniju Sunset Drive uz obalu oceana - Matteo gol do pojasa, a Melissa u kratkim hlačicama i topu.

image

Matteo Berrettini i Melissa Satta

MN IMAGES INC/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 02:39