I tek tako

Bilo joj je previše: Kim Cattrall konačno otkrila istinu o sudbini obožavane Samanthe Jones

U velikom intervju za Variety glumica je priznala da je za revival serije Seks i grad doznala preko društvenih mreža, a posebno ju je uzrujalo da je njezin lik u nastavku trebao biti uvučen u seks aferu s maloljetnim sinom odvjetnice Mirande Hobbes.

Pola godine nakon što je emitiran revival serije Seks i grad, napokon smo dobili konkretan odgovor zašto u novih deset nastavaka nismo gledali Samantu Jones. Zavjet šutnje prekinula je osobno Kim Cattrall koja je u nedavnom intervjuu za američki magazin Variety otvorila dušu i dala opširan osvrt na reboot I tek tako.

image

Obožavatelji serije ne mogu prežaliti što u rebootu nema seksi Samante.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Podsjetimo, u novim nastavcima nema slobodoumne seksi direktorice PR agencije Samante Jones , a do sada se nagađalo da je jedini razlog tome dugogodišnja netrpeljivost između Cattral koja ju je utjelovila i glavne glumice Sarah Jessice Parker.

Odgovarajući na pitanja novinara danas 65-godišnja glumica damski je odbila komentirati odnos s Parker, no zato je kazala kako joj se srce slomilo kad je pročitala scenarij prema kojem je Samanta trebala biti objekt žudnje 14-godišnjeg Bradyja Hobbesa, sina odvjetnice Mirande.

image

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon i Kristin Davis na premijeri filma Seks i grad.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Tamo je pisalo kako u trećem nastavku Samanta od Bradyja prima fotografije njegove gole 'stvarčice' što me zgrozilo. Za mene je to bio dovoljan motiv da ne budem dio ekipe. Ako su već htjeli istaknuti taj sraz u godinama, mogli su napraviti da Samantha njezinu PR tvrtku mora prodati nekom tipu koji nosi majicu s kapuljačom. To bi bio sukob. Umjesto ovih neprimjerenih aluzija s maloljetnim dječakom... ", ispričala je Kim Cattrall, znakovito dodavši kako je velika mudrost znati kad je nešto gotovo.

Kim je priznala i da je za revival doznala preko društvenih mreže, a prokomentirala je i što misli o serijalu I tek tako. "Drago mi je da se nisam kompromitirala", bila je jasna Kim.

Čitajte i: I samo tako...vratila se! Sarah Jessica Parker zvijezda je Vogue naslovnice, konačno je progovorila i o Samanthi

Linker
25. travanj 2024 07:28