JESU LI PRETJERALI?

Bildanje samopouzdanja? Beyoncina kći nudila pola milijuna za dijamantne naušnice

Desetogodišnja Blue Ivy Carter bila je zvijezda humanitarne aukcije u Los Angelesu.

Američka pjevačica Beyonce Knowles sa svojim je suprugom Jay-Z-jem kćeri Blue Ivy Carter (10) unajmila privatnog trenera za bildanje samopouzdanja. Roditeljska ljubav, briga i pažnja, naime, po njihovom mišljenju nisu dovoljna garancija da će dijete dobiti dovoljno jaku dozu samopouzdanja da se suoči sa svim teškoćama, tegobama i stresovima u svijetu odraslih.

Ali ovaj put su, čini se, ipak pretjerali.

Njihova kći prometnula se, naime, u zvijezdu humanitarne gala aukcije u Santa Monici, na kojoj je ponudila više od 80 tisuća dolara za dijamantne naušnice draguljarske kuće Lorraine Schwartz. Sve to se događalo dok su njezina baka Tina Knowles-Lawson i glumica Keke Palmer vodile licitaciju, na kojoj je nova vlasnica naušnica postala Monique Rodriguez, osnivačica kozmetičke kuće Mielle Organics, koja je na kraju za njih ponudila najviše - 105 tisuća dolara.

image

Domaćice gala aukcije: Kelly Rowland i Tina Knowles

FRANK MICELOTTA/PICTUREGROUP FOR WACO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Blue Ivy Carter očito uživa u aukcijama i doživljava ih kao igru, a roditelji je u tome podržavaju iako djevojčica sigurno nema i ne može imati pojma o vrijednosti novca i ponuda koje iznosi.

Malena Blue Ivy Carter prvi put je licitirala kao šestogodišnjakinja na godišnjoj aukciji Wearable Art Gala, kad je za akrilnu sliku Sidneyja Poitiera ponudila 19 tisuća dolara. Sliku je na kraju kupio 53-godišnji Tyler Perry, američki milijarder i vlasnik nekoliko kompanija iz industrije zabave, koji nije imao pojma da se za sliku natječe protiv djevojčice.

"Netko je s drugog stola znatno podigao ponudu, a kad sam vidio da je to Blue Ivy, odlučio sam ići do kraja. Reagirao sam pedagoški i rekao sam sebi: "Ne, draga moja mala djevojčice, slika će biti moja", izjavio je Perry.

image

Blue Ivy su roditelji angažirali trenera za bildanje sampouzdanja

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Pokretačica humanitarne aukcije inače je Tina Knowles-Lawson, njezina baka, sestre Beyonce i Solange Knowles su njezine počasne predsjednice, a sav prihod od prodaje namijenjen je za školovanje i mentoriranje razvoja mladih umjetnika.

Beyonce je na gala događaj stigla u Guccijevoj večernjoj haljini i otkrila da idućeg ljeta kreće na svjetsku turneju pod nazivom Renaissance World Tour, koju započinje 25. lipnja na stadionu Sun Life u Miamiju na Floridi, a jedina dva europska koncerta zakazana su 12. i 13. rujna na pariškom Stade de Franceu. Na aukciji je za 150 tisuća dolara prodana prva ulaznica za njezin koncert, a Blue Ivy za nju nije licitirala. Ona će s tatom koncert ionako pratiti iz VIP lože.

Linker
23. travanj 2024 21:21