Osobna junakinja

BFF u kriznim situacijama: Kako je Sarah Jessica Parker spasila zvijezdu Daminog gambita

Mlada holivudska nada Anya Taylor Joy obratila se kolegici kada je prolazila kroz težak prekid veze, a i danas joj je zahvalna na svemu.

Čini se kako je Sarah Jessica Parker, odnosno Carrie Bradshaw mnogima pomogla da prebrode zamršene ljubavne odnose, a među takvima je i zvijezda Daminog gambita, glumica Anya Taylor Joy. Naime, glumica je priznala kako joj je gledanje serije Seks i grad pomoglo da prebrodi prošle prekide.

Ipak, Carrie mladu glumicu nije potaknula da upoznaje muškarce i odlazi na spojeve, barem ako je suditi prema njezinoj izjavi za britanski Vogue.

"Nemam iskustvo dobrih dejtova, ali to mi je drago. Kada slušam priče svojih prijateljica uvijek mislim da bi u dejtanju bila jako loša", kazala je za magazin prilikom poziranja za naslovnicu.

Ipak, u prošlim je ljubavnim nevoljama uz nju vjerno stajala junakinja Carrie, a svojoj je omiljenoj glumici Sarah Jessici Parker imala priliku iskazati zahvalnost zbog promjene pogleda na veze.

"Sjećam se kada sam upoznala Sarah Jessicu Parker. Bilo je to vrijeme kada sam prolazila kroz užasan prekid, a odmah sam joj priznala da mi ona i Faca daju nadu", izjavila je Anya.

image

Iako je sada sretnija no ikada, Anya je iskreno progovorila o teškom prekidu koji se dogodio 2020. godine.

PHOTO IMAGE PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: I tek tako stiže nova sezona: Tvorci serije potvrdili da ćemo opet gledati Carrie i ekipu

Nakon što je Parker shvatila da je mladu glumicu ispirirala da prekine svoju vezu, počela se ispričavati kolegici. No, čini se da ju je naučila još nekoliko ljubavnih lekcija, s obzirom na to da se Anyu od prošle godine povezuje s Malcomom McRaeom, članom rock benda More. Objavom zajedničke fotografije na Instagramu, njihova je veza postala službena u listopadu 2021. godine.

image

Neko joj je vrijeme bilo teško priznati sebi da je romantičnom odnosu došao kraj, a rane joj je zacijelila upravo Carrie.

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Iako je sada sretnija no ikada, Anya je iskreno progovorila o teškom prekidu koji se dogodio 2020. godine. Neko joj je vrijeme bilo teško priznati sebi da je romantičnom odnosu došao kraj, a rane joj je zacijelila upravo Carrie.

"Kada sam prolazila kroz taj prekid bila sam izrazito nesigurna u svojoj koži", otkrila je glumica koju se ranije povezivalo s glumcem La Breom Eoinom Mackenom, no njihova romansa nikada nije potvrđena.

Linker
18. travanj 2024 06:35