Prava ljubav

Ben Affleck prvi put komentirao obnovljenu romansu s Jennifer Lopez: ‘To je najvažnija lekcija koju sam naučio‘

Holivudski glumac sretan je što mu je pružena druga prilika u ljubavi s latino divom s kojom je obnovio romansu nakon gotovo 20 godina.

Holivudski glumac Ben Affleck (49) prvi put je javno komentirao vezu sa svojom starom/novom ljubavi Jennifer Lopez (52), super uspješnom pjevačicom, glumicom i poslovnom ženom. Promovirajući svoj novi film 'The Tender Bar' kojeg je režirao George Clooney po memoarima slavnog američkog novinara J. R Moehringera, glumac je rekao za The Wall Street Journal da se posljednjih pet godina jako promijenio - na bolje.

''Sretan sam zbog svih lekcija koje sam posljednjih pet godina naučio u životu, zbog velikih problema u kojima sam se našao, najviše zbog boli koje sam nanio drugim ljudima" kazao je Affleck vjerojatno aludirajući na propali brak s glumicom Jennifer Garner u kojem se unatoč velikoj ljubavi nije mogao odreći alkohola i kocke.

image

Njihova obnovljena romansa mnoge je razveselila.

T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

A na pitanje o novoj ljubavi s bivšom djevojkom Jennifer Lopez kazao je kako je jedna od lekcija koju je naučio u tom periodu - da javno ne govori o privatnom životu.

''Možete pisati i nagađati o tome što god hoćete, ali ja se osjećam ugodnije unutar granica koje sam si postavio. Jednostavno više ne želim pričati o svojim vezama za medije'' komentirao je glumac svoju romansu s latino divom, ali je i dodao: ''Jako sam sretan što sam u životu dobio drugu priliku, jer mnogi nisu imali niti prvu''.

Početak romanse

A da podsjetimo kako je izgledala njihova prva veza o kojoj je glumac tada bio mnogo razgovorljiviji. Par se upoznao na snimanju filma 'Gigli' 2001., a godinu kasnije već su bili zaručeni. Za vrijeme snimanja filma Jennifer Lopez bila je u braku s plesačem i koreografom Chrisom Juddom, a Affleck je tvrdio da su tada postali samo odlični prijatelji.

''Nije mi padalo na pamet da o Jennifer razmišljam drugačije nego kao o prijateljici. Bila je u braku, a ja sam bio sretan otkrivši da sam sposoban biti sa ženom u prijateljskim odnosima bez opterećenja da joj udvaram. To je za mene bilo novo, ugodno iskustvo - kazao je glumac koji je u travnju 2002. čak zakupio oglasni prostor u magazinima Variety i The Hollywood Reporter te ga ispunio riječima posvećenim svojoj filmskoj partnerici.

image

Jennifer Lopez & Ben Affleck snimljeni na početku veze, 2003. godine.

JUAN RICO/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Zlatni par tabloida opet zajedno? Jennifer Lopez i Ben Affleck na romantičnom putovanju, prisjetili smo se njihove priče

''Pokazala si dobrotu, predanost, marljivost, poniznost, ljubaznost, ljepotu duha , hrabrost, veliku empatiju, zadivljujući talent, staloženost i istinsku gracioznost… Bila mi je čast i zadovoljstvo s tobom raditi i volio bih da sam te sreće da budem u svim tvojim filmovima. S ljubavlju, poštovanjem i zahvalnošću Ben Affleck''.

Rastava i nova veza

Bio je to pravi medijski šok jer se do tada nitko nikome oglasom nije zahvaljivao na suradnji, no dalo se tu iščitati, osim velike simpatije i njegova podrška slavnoj glumici. Naime, tada je u filmskom svijetu, na vrhuncu pjevačke i glumačke karijere, slovila kao prilično razmažena zvijezda s nemogućim zahtjevima i izrazito ćudljivim temperamentom.

Ubrzo se Jennifer Lopez rastala, a ljubavna veza s Affleckom obznanjena je u kolovozu 2002.

Početkom prosinca izašao je i video za njezinu pjesmu "Jenny from the Block" u kojem je Affleck i glumio, a nekoliko dana kasnije objavili su i zaruke. Taj put glumac se nije libio otvoreno progovoriti o svim detaljima njihove veze pa i o tome kako ju je zaručio vrlo tradicionalno - na koljenima, darovavši joj prsten s ružičastim dijamantom od šest karata.

Početkom 2003. za magazin Vanity Fair je rekao kako je Jennifer divna žena koja ga je učinila boljom osobom. No vjenčanje zakazano za rujan 2003. otkazano je zbog prevelikog interesa javnosti koje bi im, kako su izjavili - pokvarilo taj intimni čin.

image

Ben i Jen s djecom u zabavnom parku.

MEGA AGENCY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Par se ubrzo i rastao bez da su naveli razloge, a Jennifer Lopez je već 2004. bila udana za pjevača Marca Anthonyja s kojim je dobila blizance Emmu i Maxa. Godinu dana kasnije Ben Affleck pronašao je novu ljubav i oženio se za kolegicu Jennifer Garner s kojom je dobio troje djece.

Iako se njihov brak smatrao idiličnim, rastali su se 2018. jer je glumac imao ozbiljne probleme s alkoholom i kockanjem.

Do povratka svojoj staroj ljubavi u travnju ove godine, glumac je bio nekoliko puta na liječenju od alkohola, bio je u nekoliko "brzih" veza s curama istih sklonosti, a kako sada stvari stoje svoj je život i profesionalno i privatno vratio na pravi put. S Jennifer Lopez dijeli dom na otmjenom Pacific Palisadesu, a svaki slobodan trenutak provode s djecom, koja su u ovih nekoliko mjeseci postali pravi prijatelji.

Linker
16. travanj 2024 14:22