Čeka prvo dijete

Beba stiže u srpnju! Najljepši dani poznate influencerice: ‘Saznali smo pred Božić, presretni smo‘

Blogerica i influencerica Paula Sikirić trudna je nešto više od tri mjeseca. Sretne vijesti saznala je pred Božić pa bi beba trebala stići sredinom srpnja. Zbog prinove su oduševljeni svi u njezinoj obitelji - a najviše njezin zaručnik, sretni budući tata.

"Planirali smo bebu, a kada planiraš, ništa se ne događa. Ima jedna čudna priča, ja sam odmah u lipnju znala da neću zatrudnjeti sve do pred Božić, samo to nisam govorila naglas. U međuvremenu smo rekli, ako se dogodi, dogodit će se, i prestali biti fokusirani na to. I tako je i bilo, pred Božić sam saznala", priča jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica o najvećoj avanturi u kojoj se našla dosad. Naime, influencerica Paula Sikirić čeka svoje prvo dijete.

Domaća blogerica i zvijezda društvenih mreža za Gloria.hr otkrila je sve o počecima svoje trudnoće, komentirala je kako se nosi s činjenicom da će postati majka te kako jen na sve reagirao njezin zaručnik. Zaručili su se tijekom ljeta - i to nakon svega tri mjeseca ljubavi, no oboje su znali da je to - to. Otad traje ljubavna idila, koju su od samog početka željeli blagosloviti djetetom.

Imena smo imali spremna i prije, a o obitelji smo puno pričali, oboje živimo za ostvarenje toga.

"Kasnila mi je mjesečnica i bila sam jako, jako nervozna, svadljiva i nepodnošljiva. Mislim da nam je to bilo jedino razdoblje u kojem smo se zapravo prepirali. No, od početka sam znala da sam trudna, samo sam čekala da prođe dovoljno dana da to i potvrdim", prisjetila se Sikirić, koja je vrlo brzo odlučila napraviti kućni test na trudnoću.

"Prvi put sam se tog jutra ustala prije zaručnika iz kreveta. Iskrala sam se i napravila test, imala sam ga kod kuće. Nije mi bio prvi put da sam ga napravila, ali sam prvi put osjećala tremu jer sam znala da će pokazati dvije crtice. I tako je i bilo. Osjećala sam se zbunjeno. Iako smo oboje to željeli, u istoj sekundi to i ne možeš osvijestiti. U međuvremenu je on ustao, a ja sam rekla da imam uranjeni božićni poklon. Oboje smo presretni, ali nekako je i dalje sve nestvarno", priča Sikirić.

Vrtlog emocija i različitih raspoloženja

Odmah su sretne vijesti javili Paulinom tati, ali i mami njezinog partnera. "Od ostatka obitelji sam krila vijest barem mjesec dana", sjeća se influencerica, govoreći da su joj prva tri mjeseca trudnoće prošla u pravom vrtlogu emocija i reakcija.

"Mislim da su prva tri tjedna bila najgora mom zaručniku jer sam bila užasno razdražljiva. Onda je nastupila neka vrsta odsutnosti, osjećala sam se kao da mi netko crpi energiju i život iz mene. Tu su i svakodnevne mučnine i glavobolje. Povraćala sam samo tri puta, ali me glava boljela za sto života. Sada se osjećam kao da se vraćam. Mučnine popuštaju, glavobolje su rjeđe, a energija i moje raspoloženje rastu. Bebica bi trebala stići 17. srpnja", zaključuje sretna buduća majka.

Zaruke nakon svega tri mjeseca ljubavi! Domaća influencerica otkriva: 'Zvuči ludo, ali znali smo'

Od prvog trenutka je znala da će s tajanstvenim Dalmatincem zasnovati obitelj - pa je pristala i na zaruke, nakon svega tri mjeseca veze!

Podsjetimo, Paula Sikirić je tijekom ljeta 2020. objavila da se zaručila, i to na Kamenitim vratila u Zagrebu, kada je njezin zaručnik izvadio prsten i nemalo je iznenadio. "Običaj nam je svake nedjelje otići na Kamenita vrata, pomoliti se i zahvaliti na svemu. Kako u nedjelju nismo stigli, otišli smo u ponedjeljak, ujedno datum kada me na Kamenitim vratima pitao da mu budem djevojka. Stajao je iza mene, a u trenutku kada sam se išla prekrižiti u sjeni sam vidjela da je kleknuo. Iako sam prvog trenutka kada sam ga ugledala znala da ću se udati za njega, svejedno sam bila neizmjerno iznenađena i plakala sam kao kišna godina", rekla nam je tada Paula.

Njegov identitet tada nije otkrila, ne želi to činiti niti nadalje. "Nitko od moje obitelji nije odabrao moj posao. Nisu odabrali biti eksponirani niti se izlagati javnosti. Poštujem njihovu privatnost, ali i svoju intimu. Tko zna, možda zauvijek ostane enigma. Postoje neke stvari koje ne mogu sakriti, ali sve što želim zadržati za sebe, uspješno radim. Ne mogu spriječiti da nas se vidi na ulici ili negdje drugdje u javnosti, ali ne smatram se toliko javnom i popularnom da mi to stvara stres", objašnjava Sikirić odluku da identitet svog odabranika čuva za sebe i krug bliskih ljudi. Upravo oni su joj najvažniji, a tijekom trudničkih dana - i najveća podrška.

Linker
16. travanj 2024 19:45